ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’den 10 bin imza

           BEYŞEHİR – Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Ertuğrul Koçer, “kamuda kılık kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza” kampanyası kapsamında 4 günde 3 bin 500 imza topladıklarını..

Beyşehir’den 10 bin imza

 

         BEYŞEHİR – Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Ertuğrul Koçer, “kamuda kılık kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza” kampanyası kapsamında 4 günde 3 bin 500 imza topladıklarını belirterek, “Beyşehir’de hedefimiz en az 10 bin imza toplayabilmek”dedi.
         AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı da sendikanın başlattığı imza kampanyasına destek verdi. Beyşehir Belediyesi İş Merkezi zemin katında açılan standa gelen AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve beraberindeki ilçe yöneticileri de imzalarıyla kampanyaya destek olduklarını gösterdi.
         Huğlu, imza attıktan sonra kampanya ile ilgili yaptığı değerlendirmede, özgür bir şekilde giyinip kuşanmanın her insanın hakkı olduğunu düşündüklerini dile getirdi. Kampanyayı başlatan Memur-Sen Beyşehir İlçe Temsilciliği’ne teşekkür eden Huğlu, “Bu kampanyanın hayırlara vesile olmasını ve hayırla sonuçlanmasını diliyoruz. Bu tabandan giden istek ve talepleri hükümetimizin dikkate alacağını umuyoruz.”diye konuştu.
          Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkanı Ertuğrul Koçer de, yaptığı açıklamada, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Nafiz Huğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin bizzat gelerek imzalarıyla kampanyaya destek vermesinden dolayı teşekkür etti. Kampanyanın başladığı ilk 4 günde Beyşehir halkından yoğun bir teveccüh gördüklerini dile getiren Koçer, 3 bin 500 imza toplandığını söyledi. Kampanya ile Türkiye genelinde 10 milyon imzanın hedeflendiğini, Beyşehir’deki hedefin ise en az 10 bin imza toplamak olduğunu belirten Koçer, “Daha önümüzde kampanya ile ilgili  uzun bir süre var. Ben bu sayının çok daha fazlasıyla olacağına inanıyorum. Halkımızın bu konudaki duyarlılığına teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL