ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in mermeri, fuarda görücüye çıktı

         Türk fuarcılık sektörünün öncülerinden İZFAŞ tarafından 21-24 Mart tarihleri arasında Kültürpark’ta düzenlenen 18. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı (MARBLE 2012), ilk gününde yerli ve yabancı ziyaretçilerin..

Beyşehir’in mermeri, fuarda görücüye çıktı

 

       Türk fuarcılık sektörünün öncülerinden İZFAŞ tarafından 21-24 Mart tarihleri arasında Kültürpark’ta düzenlenen 18. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı (MARBLE 2012), ilk gününde yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı. Mermer ve doğaltaş sektörünün merakla beklediği MARBLE 2012, başlar başlamaz büyük ilgi gördü. Alandaki hareketlilik fuarın ilk saatlerinden itibaren göze çarptı. Uluslararası çapta sektörünün en büyük üç fuardan biri olan MARBLE, birinci gününden itibaren dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini İzmir’de buluşturdu.
       MARBLE 2012’yi ilk gününde 60 şehir ve 68 ülkeden bin 172’si yabancı toplam 6 bin 415 kişi ziyaret etti. MARBLE, sektördeki etkinliğini ve başarısını bir kez daha kanıtladı. En fazla ziyaretçinin geldiği ülke 220 kişiyle Çin oldu. Çin’i, ABD ve Hindistan izledi. Gine, fuarı ilk kez ziyaret eden ülke oldu. Fuarı ilk gün ziyaret eden ülkeler şunlar: ABD, Afganistan, Almanya, Arnavutluk, Avusturalya, Avusturya, Azerbaycan, BAE, Bahreyn, Bangladeş, Belçika, Brezilya, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Endonezya, Estonya, Fas, Filistin, Fransa, Gine, Güney Afrika, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Hon Kong, Irak, İran, İrlanda, İzlanda, İngiltere, İspanya, İsrail, İsviçre, İtalya, Japonya, Kanada, Katar, Kazagistan, KKTC, Kore, Kuveyt, Libya, Liberya, Lübnan, Macaristan, Makadenyo, Malezya, Mısır, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Singapur, Slovenya, Suriye, Suudi Arabistan, Şili, Tayvan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün ve Yunanistan.
        Fuarı ilk gün ziyaret eden iller ise şunlar: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütayha, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat. 
       201 bin 500 metrekare alan üzerinde düzenlenen fuara 265’i yabancı bin 163 firma katılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL