ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in tadı damağımda kaldı

          BEYŞEHİR – Geçtiğimiz yaz döneminde yapılan Beyşehir Uluslararası Göl Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Murat Kekilli, “Beyşehir’in tadı damağımda kaldı”dedi.         Yeni..

Beyşehir’in tadı damağımda kaldı

 

        BEYŞEHİR – Geçtiğimiz yaz döneminde yapılan Beyşehir Uluslararası Göl Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Murat Kekilli, “Beyşehir’in tadı damağımda kaldı”dedi.
        Yeni albüm çalışması “Gümüş Teller” ile ilgili olarak Kekilli, yöre ile ilgili yaşadığı güzel anılarını da paylaştı. Beyşehir’deki festivalde sahne aldığında çok zarif bir durumla karşılaştığını vurgulayan Kekilli, dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da konserini izlemeye geldiğini vurgulayarak, “Normalde başkanlar o gün bakan da vardı; Ertuğrul Günay… Günay, Kültür ve Turizm Bakanı idi. Sahneye davet edecekti ama sahneye çıkmadı. Sahne o kadar güzel gidiyor ki, sahneye kıyamadı, yani bölmedi sahneyi… Ben ise sahneyi bölmedikleri için teşekkür bile edemedim. Bu vesileyle hem oradaki insanlar, hem bizim, hem de grup adına, her şey adına çok teşekkür ediyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse, oranın tadı damağımda kaldı. İnşallah tekrar gelmek kısmet olur.”diye konuştu.

SESSİZLİĞİNİ YENİ ALBÜMÜ İLE BOZDU…

        Kekilli, uzun süredir devam eden sessizliğini ise çıkardığı yeni bir albüm ile bozdu. Sanatçı yeni albümü  “Gümüş Teller” ile hayranlarının yeniden karşısına çıktı.
       14 yıl önce dillerden düşmeyen “bu akşam ölürüm” parçasıyla önemli bir çıkış yakalayan Kekilli,  aynı tarihlerde oluşan intihar vakalarına sebepmiş gibi gösterilmesinden dolayı  uzun süredir sessizliğini koruyordu.
        Buna rağmen konser ve albüm çalışmalarına ara vermeyen sanatçı, “Artık geleceğe daha berrak bakıyorum. Şimdi he şeye yeniden başlıyorum” diyerek yeni bir albümle daha hayranlarının karşısına çıktı.

KEKİLLİ, AMERİKALI CAZ SANATÇISI İLE SON ALBÜMÜNDE DÜET YAPTI…
        Albüme adını veren ‘Gümüş Teller’in ismini, aradan geçen zaman içinde saçlarında beliren aklarla özdeşleştiren Kekilli, 15 şarkı bulunan yeni albümünde kendi parçalarının dışında Şekip Ayhan Özışık ve Nesimi’ni yanı sıra, Michael Jackson ve Whitney Houstan ile yıllarca aynı sahneyu paylaşıp vokalistliklerini yapan ünlü Amerikalı caz sanatçısı Della Miles ile Türkçe söyledikleri bir düet şarkının da yer aldığını kaydetti.
          Müzik kariyerindeki 7.solo albümü için kamera karşısına da geçen ünlü sanatçı,  akıp geçen zamanı ve kişinin zamanla yüzleşmesini konu alan klibin yönetmenliğini ise Hakan Yonat’ın üstlendiğini belirterek, şunları kaydetti:
          “Klip, yaklaşık 550 yıllık tarihi geçmişi olan ve geçtiğimiz günlerde tadilat için yıkılan İstanbul Ayvansaray’daki Küçük Mustafa Paşa Hamamı’nda çekildi. Klipte ilk kez bir cast grubu kullanıldı. 3 kadın, 2 erkek, 1 köpek ve 1 atmacadan oluşan bu cast grubunun klipteki performansları titizlikle kurgulandı.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL