ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir 2023’e Hazırlanıyor

BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir ilçesine yapılması planlanan yeni adliye sarayı ile ilgili olarak, “Adliye sarayı için çalışmalarımız hızla ilerliyor. Yakında yatırım programına alınarak ilçemize kazandırmak..

Beyşehir 2023’e Hazırlanıyor

BEYŞEHİR – AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir ilçesine yapılması planlanan yeni adliye sarayı ile ilgili olarak, “Adliye sarayı için çalışmalarımız hızla ilerliyor. Yakında yatırım programına alınarak ilçemize kazandırmak için çalışıyoruz.”dedi.

Babaoğlu, Beyşehir’de gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar hayata geçirilen devlet yatırımları ve yeni projelere ilişkin bilgiler verdi.

Beyşehir’de kaymakamlık, belediye başkanlığı başta olmak üzere tüm kurumlarla tam bir uyum içerisinde ilçenin daha iyi noktalara gelebilmesi ve 2023 vizyonuna hazır hale gelebilmesi için seferber olduklarını dile getiren Babaoğlu, “İnşallah 2023’e hazır bir Beyşehir olacak. 2023 yılına duble yollar tamamlanmış olacak. Bir çok spor ve turistik tesisiyle çok sayıda turisti ağırlayacak bir Beyşehir doğuyor”dedi.

Bunun yavaş yavaş izlerini görmeye başladıklarını anlatan Babaoğlu, şöyle devam etti:

“İlçemize yeni sağlık yatırımı bakımından yine hastanemiz tamamlanıyor, adliye sarayı için çalışmalarımız hızla ilerliyor yakında yatırım programına alınarak Beyşehir’imize kazandırmaya çalışıyoruz, dört koldan çalışıyoruz. Başbakanımız Konya’ya geldiğinde Konya’nın projeleri hakkında kendileriyle konuştuk, Beyşehir-Konya yolunu da kendilerine söyledik. Şu an bir sıkıntımız görünmüyor ama müteahhitlerin parasal sorunlarından dolayı bir sıkıntı yaşıyoruz. Yeni müteahhitler geldi ve Konya-Beyşehir yolundaki çalışmalarımız devam ediyor. Sayın başbakanımıza Beyşehir’le ilgili diğer konularımızı da ilettik.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL