ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediye Meclisi Toplandı

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun başkanlığında meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda, gündemdeki konular ele alındı.        Belediye Başkanı Murat Özaltun, toplantıda meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada,..

Beyşehir Belediye Meclisi Toplandı

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun başkanlığında meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda, gündemdeki konular ele alındı.
        Belediye Başkanı Murat Özaltun, toplantıda meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, yürütülen Belediye çalışmaları  ve Beyşehir’i yakından ilgilendiren devlet yatırımına ilişkin projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.
       Beyşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda Beyoğlu Belediyesi ile imzalanan kardeş şehir ve işbirliği protokolüne ilişkin de konuşan Özaltun, bundan sonraki hedeflerinin ise yurtdışındaki belediyeler ile de kardeşlik protokolü imzalamak olduğunu belirtti.
       Toplantıda, yapım çalışmaları devam eden yeni devlet hastanesi ile ilgili bilgiler de veren Özaltun, 2017 yılının Ocak ya da Şubat aylarında açılışının planlandığını kaydetti.
        Başkan Özaltun, kaldırım işgallerinde Ticaret Odası ve Esnaf odasıyla birlikte yaptıkları çalışmalar sonucunda, belli bir noktaya gelindiğini söyledi. Kısmi noktalarda kaldırım işgalleri söz konusu olsa da, bizlere destek olursanız bizler bu kaldırım işgalini bitirmek istiyoruz dedi.
        Özaltun, toplantıda, Yeni Mahalle’de 16 bin 400 metrekarelik alanda Beyşehir Belediyesi’ne ait alanda  hayata geçirilecek  ve kuruma yeni bir kaynak imkanı sağlayacak olan konut projesinden de söz etti. Bu konuda, ihaleye giren tek firma olduğunu anlatan Özaltun, “Burada 159 daire yapılacak. İnşa edilecek 59 daire Belediyemizin olacak. Ayrıca bin 200 metrekarelik alan bodrum ve asma kat da Belediyemize ticari alan olarak verilecek. Buradan gelecek kaynak, farklı alanlarda sosyal projeler üretmemizde yardımcı olacak”dedi.
        Toplantıda, konuşmaların ardından meclis gündemindeki imar konuları görüşüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL