ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyesi’de Yapılandırma Devam Ediyor

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun’ çerçevesinde kira dışındaki emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam, eğlence vergi borçlarıyla birlikte resim,..

Beyşehir Belediyesi’de Yapılandırma Devam Ediyor

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyesi, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun’ çerçevesinde kira dışındaki emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam, eğlence vergi borçlarıyla birlikte resim, harç ve cezaların yeniden yapılandırılması çerçevesinde başvuruları almayı sürdürüyor. Belediye tarafından 1 Eylül’den itibaren alınmaya başlanan yapılandırma başvuruları 31 Ekim’de sona erecek.

Yapılandırma, 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle vadesi geçmiş, hali hazırda gecikme zammı işleyen vergi borçlarıyla faiz ve cezalarını kapsıyor. Belediye yetkilileri, mükelleflerin; yapacakları başvuru ile tahakkuk eden faiz indiriminin yanı sıra taksitle ödeme imkanından da faydalanacağını söyledi. Yeniden yapılandırmayla mükellefler, peşin ya da 2’şer ay arayla 6,9,12 ve 18 taksitte borçlarını ödeyebilecek.
Vatandaşlar; detaylı bilgi için Beyşehir Belediyesi’nin 512 3399/123-172 dahili telefon numaralarından bilgi alabiliyor.  

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL