ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyesi’den Doğaya Yem

BEYŞEHİR – Yoğun kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan Beyşehir’de hayvanların aç kalmaması için harekete geçen Beyşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri önceden belirlenen noktalara yiyecek ve..

Beyşehir Belediyesi’den Doğaya Yem

BEYŞEHİR – Yoğun kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan Beyşehir’de hayvanların aç kalmaması için harekete geçen Beyşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri önceden belirlenen noktalara yiyecek ve su bıraktı.
        Sahipsiz sokak hayvanları için yiyecek dağıtım programının kar olduğu sürece devam edeceğini söyleyen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Çetin kış şartları insanları olduğu kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Yoğun kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta sıkıntı çeken hayvanların aç kalmaması için ekiplerimiz belirlenen noktalara kar kalkana kadar belirli aralıklarla yiyecek ve su bırakmaya devam edecek. Halkımızın bu konudaki hassasiyetini biliyorum ama yinede hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum. Vatandaşlarımızın karlı ve soğuk günlerde evlerinin bahçesine ya da balkonuna kuşlar için buğday, ekmek kırıntısı bırakmasını, yine sokak hayvanları için de uygun noktalara bir kap yiyecek bırakarak hayvanların beslenmelerine destek olmalarını rica ediyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL