ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Belediyespor 1 puana razı oldu

            BEYŞEHİR – Geçen hafta Ilgınspor deplasmanında yaşanan olaylardan dolayı Konya İl Futbol Disiplin Kurulu tarafından Antrenör Nail Vurucu’ya verilen 10 maç cezanın ardından yerine..

Beyşehir Belediyespor 1 puana razı oldu

            BEYŞEHİR – Geçen hafta Ilgınspor deplasmanında yaşanan olaylardan dolayı Konya İl Futbol Disiplin Kurulu tarafından Antrenör Nail Vurucu’ya verilen 10 maç cezanın ardından yerine kaleci antrenörü Mustafa Kavas takımın başında sahaya çıktı.        

            75.Yıl Cumhuriyet Stadında saat 13.00’de başlayan maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Selçuklu Belediyespor maçın 30. dakikasından itibaren baskısını artırdı. Bu baskı sonucunda 37. dakikada Selçuklu Belediyespor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarı Selçuklu Belediyespor 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

            Devre arasında Beyşehir Belediyespor taraftarları maçı kötü yönettiğini düşündüğü hakeme tepki gösterdi

            İkinci yarıda temsilcimiz Beyşehir Belediyespor maça hızlı başladı. Ard arda Selçuklu Belediyespor kalesine atak yapan Beyşehir Belediyespor maçın 50. dakikasında Adil’in golüyle beraberliği yakaladı. Golün ardından iki takım karşılıklı ataklar yapsa da taraflar gole muvaffak olamayınca iki takımda beraberliğe razı oldu

            Maçta kaleci İsmail, alınan 1 puanın mimarlarından oldu.

            Antrenör Kavas maç sonunda yaptığı açıklamada,maçı kazanabilirdik fakat stresimize yenik düştük dedi. Kavas “ Maçın yüksek tempoda geçeceğini biliyorduk, hafta boyunca çalıştık. Puan kaybına teamülümüz olmadığı maça stresli başladık. Genel anlamda doğru şeyleri yaptığımızı düşünüyorum. Zamana ihtiyacımız var fakat böyle bir kredimiz kalmadığı için kazanma ihtiyacı duyuyoruz o yüzden biraz stresli olduğumuzu düşünüyorum. Bu maçı çevirebileceğiz anlarda bile stres yaptık daha sakin daha dikkatli oynaya bilseydik daha akıllı saldırabilseydik inanıyorum ki buradan 1 puan değil 3 puanla gidecektik. Topçularımızın üzüntüsü doğru şeyleri yaptığımızı ifade ediyor. İnanıyorum bu kadroyla  bize inanları ve taraftarları mutlu etmeye çalışıyoruz”.  dedi.

            Hakemler Önümüzde Duramaz

 

            Antrenör Kavas hakem hataları ile ilgilide konuştu. Kavas, Hakemler hakkında konuşmak çok doğru değildir. Rakip takım onun arkasına sığınabilir fakat biz hakemlerle ilgili bir şey düşünmüyoruz artık. Biz attıktan sonra, kazanmaya inandıktan sonra önümüzde ne hakemler ne kimsenin durabileceğini düşünmüyorum dedi 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL