ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Gölü Milli Parkı ‘Tablo’ Misali

  BEYŞEHİR-Türkiye’nin sınırları itibariyle en büyük milli parkı olan Beyşehir Gölü Milli Parkı, kar yağışının durmasının ardından bembeyaz bir örtüye kavuştu.  Beyşehir Gölü kıyısında ve çevresinde üzeri karla dolan balıkçı..

Beyşehir Gölü Milli Parkı ‘Tablo’ Misali

 

BEYŞEHİR-Türkiye’nin sınırları itibariyle en büyük milli parkı olan Beyşehir Gölü Milli Parkı, kar yağışının durmasının ardından bembeyaz bir örtüye kavuştu.

 Beyşehir Gölü kıyısında ve çevresinde üzeri karla dolan balıkçı tekneleri, göl yüzeyinde uçuşan martılar ve gezinen su kuşları kartpostallık tablo gibi görüntüler meydana getirdi.

Beyşehir’de okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmesinin ardından çocuklar da göl kıyılarına gelerek, yürüyüş yapmanın, kartopu oynamanın ve kardan adam yapmanın keyfini yaşadı.

Beyşehirli fotoğraf tutkunları ise göl sahilinde beyaz örtüyle gelen güzellikleri ölümsüzleştirebilmek için mesai yapıyor.

Beyşehir ilçe merkezinde akşam saatlerinde yağan kar yağışının öğlen saatlerinin durmasının ardından ise Karayolları ve Beyşehir Belediyesi bünyesindeki iş makineleri devreye girdi. Belediye’ye ait kepçe ve greyder gibi iş makineleri şehir merkezindeki yolları kardan arındırmaya çalışırken, cami önlerinde ise cemaatin cuma namazına rahat girip çıkabilmesi için temizlik görevlilerinin de desteğiyle çalışma gerçekleştirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL