ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Hizmetlerde Altın Dönemini Yaşıyor

BEYŞEHİR – Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte Beyşehir ilçe merkezinde Konya Büyükşehir Belediyesi ile Beyşehir Belediyesi işbirliği halinde yürütülen ana caddelerdeki sıcak..

Beyşehir Hizmetlerde Altın Dönemini Yaşıyor

BEYŞEHİR – Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte Beyşehir ilçe merkezinde Konya Büyükşehir Belediyesi ile Beyşehir Belediyesi işbirliği halinde yürütülen ana caddelerdeki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yol çalışmaları yürütülen güzergahlarda mesai yapan bazı işçilerle de biraraya gelen ve kolaylıklar dileyerek bir süre sohbet eden Özaltun, Beyşehir’in yöresel lezzetlerinden tarhana ikramında bulundu.

Özaltun, burada yaptığı açıklamada, Beyşehir’in kendi dönemlerinde tarihinin en fazla hizmetini aldığına vurgu yaparak, Beyşehir’in 67 mahallesinde birden devam eden çalışmalara dikkat çekti. Beyşehir merkezde yapılan hizmetlerin aynısının dış mahallelerde de yürütüldüğünü anlatan Özaltun, ilçenin en uzak, en ücra noktası denilen yerleşim merkezlerine bile hizmet götürdüklerini kaydetti. Dönemleri sonunda Beyşehir’in sorumluluk alanlarındaki her köşesinde kilitli taşı döşenmeyen, soğuk ya da sıcak asfaltı yapılmayan yol kalmayacağını vurgulayan Özaltun, şunları kaydetti:

“Beyşehir şu anda tarihinde en fazla hizmeti aldığı bir dönemi yaşıyor, ilçemiz bugünlerde adeta şantiye haline dönmüş durumda. Beyşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyeleri büyük bir işbirliği halinde çalışıyor, KOSKİ ve Fen İşleri Dairesi ve ilgili birimlerimiz hummalı bir faaliyet sergiliyor. Hatta MEDAŞ ve Telekom da belediyelerimiz çalışırken, onlar da yürütülen altyapı çalışmalarına destek veriyor, elektrik hatlarını yerin altına alıyor, fiber internet kablosu çekiyor. Sahil kesimine gittiğinizde DSİ kıyı tahkimat çalışması yapıyor. Devletin kurumları Beyşehir’de bütünleşmiş, el ele vermiş, müthiş bir çalışma temposu sergiliyor. Beyşehirli hemşerilerimize şunu ifade etmek istiyorum; Beyşehir altın dönemini yaşıyor. Ve Beyşehir dışındaki hemşehrilerimize de şunu diyorum; dönem istekleri yerine getirme dönemi. Bizden isteklerinizi varsa lütfen yazılı olarak ya da imkan varsa belediyemize uğrayarak ya da bizzat bana ulaşarak iletin. İnşallah 2019 yılı olan görevimizin sonuna kadar bu istekleri bir bir yerine getireceğiz. Beyşehir hak ettiği yere mutlaka gelecek. Biz bu dönemin altın harflerle yazılacağını ifade ediyoruz. İnşallah diyoruz ki biz onlar için 7 gün 24 saat esasına göre çalışan, tıpkı cumhurbaşkanımızın dediği gibi; ‘biz halka efendi olmaya değil halkın hizmetkarı olmak için’ çalışmaya devam edeceğiz. Biz vatandaşımızın hizmetkarıyız ve vatandaşımıza hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL