ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir için proje üretiyorlar

BEYŞEHİR – Belediye Başkanı Murat Özaltun tarafından kurulan ve aralarında mesleğinin ve alanının duayeni olan mühendis ve mimarların yer aldığı proje ekibi, Beyşehir’i yarınlara taşıyacak projeleri hazırlamak için çalışmalarını hızlandırdı. ..

Beyşehir için proje üretiyorlar

BEYŞEHİR – Belediye Başkanı Murat Özaltun tarafından kurulan ve aralarında mesleğinin ve alanının duayeni olan mühendis ve mimarların yer aldığı proje ekibi, Beyşehir’i yarınlara taşıyacak projeleri hazırlamak için çalışmalarını hızlandırdı.
       Proje kültürü, proje hazırlama, yerel proje ihtiyaçları ve fon kaynakları konusunda tecrübeli olduğu belirtilen proje ekibi, kültürden turizme, imardan tarıma, alt yapıdan üst yapıya, sosyal kalkınmadan istihdama varıncaya kadar her alanda daha modern, daha güzel bir Beyşehir için Belediye Başkanı Murat Özaltun önderliğinde hazırladıkları proje ve hizmetleri hayata geçirmek için sık sık bir araya geliyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, proje ekibiyle düzenlenen toplantıda bir araya gelirken, hayata geçirilmesi planlanan projelerin hangi aşamada olduğu konusunda bilgiler aldı.
        Güçlü bir Beyşehir için herkesin elini taşın altına koyacağını ifade eden Başkan Özaltun, “Her zaman söylediğim gibi Beyşehir’imizin projelere ihtiyacı var; hayal projeler olarak isimlendirdiğimiz fakat Beyşehir’de yapılması mümkün olan, halkımıza güzellikler getirecek, mutlu edecek projeler bunlar. Belediyemiz bünyesinde görev yapan 10 mühendisimiz ile birlikte zengin bir proje ekibimiz var. Vatandaşlarımızın bizlerden beklentileri yüksek ve herkes kendi üzerine düşen görevi fazlası ile yapacak. Şuanda hazırladığımız sekiz projemiz var ve yarın Başbakanımıza sunulmak üzere Ankara’ya gönderilecek. Hepimiz elimizi taşın altına koyarak güçlü Beyşehir’i hep birlikte inşa edeceğiz. Başbakanımızla yaptığımız görüşmede hayal projemiz olan tüp geçidi anlatmıştık ve gerekli işlemlerin başlatılmasını istemişti. İnşallah Beyşehir sevdalısı Başbakanımızın desteği ile bizler çok güzel projelerin altına imzalarımızı atacağız” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL