ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir İle Serik Kardeş Şehir Oldu

BEYŞEHİR – Serik Belediyesi ile Beyşehir Belediyesi “Kardeş Şehir” oldu.  Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, protokolü imzalayarak kardeşliği resmileştirdiler. Başkan Çalık, “Yazın biz..

Beyşehir İle Serik Kardeş Şehir Oldu

BEYŞEHİR – Serik Belediyesi ile Beyşehir Belediyesi “Kardeş Şehir” oldu.  Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, protokolü imzalayarak kardeşliği resmileştirdiler. Başkan Çalık, “Yazın biz Beyşehir’e gelelim kışın da siz Serik’e gelin” dedi.
       Serik Belediyesi ile Beyşehir Belediyesi kardeş şehir oldu. Meclis üyeleri, belediye bürokratları ve muhtarların da bulunduğu kalabalık bir heyet ile Serik Belediyesi’ni ziyaret eden Beyşehir Belediyesi Başkanı Murat Özlatun,  Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ile protokolü imzalayarak resmileştirdiler.  Konya Selçuk Üniversitesi Beyşehir Meslek Yüksek Okulu’nda 10 yıl idarecilik yaptığını belirten Başkan Çalık, “Kardeş şehir teklifi gelince hiç tereddüt etmedik. Beyşehir’de uzun süre görev yaptığım için hep Beyşehirliyim derim. Yazın biz Beyşehir’e gelelim kışın da siz Serik’e gelin” dedi.
       Zaman içinde karşılıklı projeler geliştireceklerini ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Taşağıl’dan Beyşehir’e yapılan yolda Demirkapı Tüneli de açılınca ulaşım 1 buçuk saatlik bir mesafeye iniyor. Bu vesileyle de Serik ile sosyal ve kültürel etkinlik projelerimiz ayrıca ticari işbirliğimiz de artacak her iki kardeş şehir birbirine güç verecektir” dedi.
       Başkanlar Çalık ve Özaltun birbirlerine Serik Belediyespor ile Beyşehir Belediyespor kulüplerinin renklerini taşıyan atkı ile hediyeler verdi. Protokolün ardından kardeşlik hatırası olarak fotoğraf çekildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL