ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir KYK’da Yangın Tatbikatı

BEYŞEHİR – Tatbikattan önce seminer veren Beyşehir İtfaiye Müdürlüğü’nden katılan eğitimci itfaiyeci Nurettin Kırcan itfaiye ekiplerinin nelere müdahele edeceğini hangi durumlarda itfaiye aranacağı doğal afetlerde ilk yapılması gerekenler gibi önemli..

Beyşehir KYK’da Yangın Tatbikatı

BEYŞEHİR – Tatbikattan önce seminer veren Beyşehir İtfaiye Müdürlüğü’nden katılan eğitimci itfaiyeci Nurettin Kırcan itfaiye ekiplerinin nelere müdahele edeceğini hangi durumlarda itfaiye aranacağı doğal afetlerde ilk yapılması gerekenler gibi önemli konularda, Personel ve Öğrenciyi bilinçlendirdi. Daha sonra Acil Durumlarda yapılması gerekenler ve Acil durum sirenleri ile bina tahliye işlemleri gönüllü öğrenciler tarafından yapıldı.

Tatbikatın uygulama kısmında gönüllü öğrenciler ve personeller yangına ilk  müdahele alevin yada yangının kontrol altına alınması, gibi konularda uygulamalara katıldılar. 

Yurt Müdürü Mustafa Songül, hem konuşma kısmı hemde uygulama kısmında öğrenci ve personelin ilgi alakası son derece güzeldi. Beyşehir İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederiz bizleri kırmadılar, buraya gelip hemen herkesin başına gelebilecek olaylar konusunda personelimize ve Öğrencilerimize gerekli bilgiler verdiler. Sosyal faaliyetlerimiz ve seminerlerimiz fırsat buldukça devam edecek dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL