ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir, Muhasebe’nin defterini dürdü

BEYŞEHİR-Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta bu yıl  yine zirveye oynayan temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Muhasebe Gençlerbirliği’ni 2-1’lik skorla mağlup etti. Bu sezon seyircisinin karşısına ilk kez çıkan..

Beyşehir, Muhasebe’nin defterini dürdü

BEYŞEHİR-Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta bu yıl  yine zirveye oynayan temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Muhasebe Gençlerbirliği’ni 2-1’lik skorla mağlup etti.

Bu sezon seyircisinin karşısına ilk kez çıkan mavi-beyazlılar, ilk yarıda gelen gollerle rakibinden 3 puanı koparmasını bildi.

Beyşehir, 21.dakikada kendi sahasında Recep’in attığı golle kendi sahasında 1-0 mağlup duruma düştü. Golden sonra beraberlik çabasına giren mavi-beyazlılar, 31.dakikada Ömer’in golüyle skora eşitlik getirdi. 36.dakikada Mert Beyşehir’i 2-1 üstün duruma yükselten golü rakip ağlarla buluşturdu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci devre, her iki ekibin gol çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve Beyşehir, kendi  sahasındaki ilk karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Süper Grup’ta 2’inci haftaya dahil diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Akşehir Endüstri 0-Bozkır G.Birliği 0, Ilgınspor 0-Kulu Belediyespor 0, Selçuklu Belediyesi 3-Ereğli 1, Akşehir Belediyesi Kültür 2-Selçukspor 1, Anadolu Dere 1-Kadınhanı Belediye 2. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL