ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Muhtarlar Birliğinden Hasta Ziyareti

BEYŞEHİR – Ziyarete, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Kendir ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülşen Parlakkaya da eşlik etti. Yaşlı hastaları odalarında tek tek ziyaret ederek yakınlarına ve kendilerine geçmiş olsun..

Beyşehir Muhtarlar Birliğinden Hasta Ziyareti

BEYŞEHİR – Ziyarete, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Kendir ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülşen Parlakkaya da eşlik etti. Yaşlı hastaları odalarında tek tek ziyaret ederek yakınlarına ve kendilerine geçmiş olsun dileğinde bulunan ve acil şifalar dileyen Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, bir süre sohbet edip hal hatır sordular, çocuk hastalara çeşitli hediyeler de verdiler.

Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koçer, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bu ziyareti planladıklarını belirterek, hastane yönetici ve çalışanlarına yardımları ve verdikleri sağlık hizmetinden dolayı teşekkür etti. 

Koçer; Hastane ziyaretlerinin ardından, Beyşehir Sağlık grup Başkanlığına atanan Dr Mehmet Özkan ile İlçe Tarım müdürlüğü görevine atanan Mehmet Kaya’yı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL