ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Toki’ye Çok Amaçlı Spor Sahası

BEYŞEHİR – TOKİ Konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nde yaptırılan çok amaçlı spor sahasında basketbol ve voleybolun yanı sıra futbol müsabakaları da yapılabilecek. Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in 67..

Beyşehir Toki’ye Çok Amaçlı Spor Sahası

BEYŞEHİR – TOKİ Konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nde yaptırılan çok amaçlı spor sahasında basketbol ve voleybolun yanı sıra futbol müsabakaları da yapılabilecek. Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in 67 mahallesinde farklı farklı proje ve hizmetleri hayata geçirebilmek için yola çıktıklarını vurgulayarak, bu projeleri bir bir tamamlayarak açılışlarını gerçekleştirmeye başladıklarını söyledi. Yaklaşık 45 gün önce Avşar Mahallesi’nde Belediye olarak yaptırdıkları spor kompleksinin bulunduğu alanda kendisini karşılayan çocukların buraya bir spor sahası istediklerini anlatan Özaltun, onların bu talebini geri çevirmeyerek 45 gün gibi bir süre içerisinde yapımını tamamlayarak açılışını gerçekleştirdiklerini belirtti.
          Avşar Mahallesi’nde yaptıkları çok amaçlı spor sahasından sadece çocukların değil, yaz döneminde boş kaldığında, mahallede yaşayan kadınların da yöresel erişte ve tarhana yapımı gibi işlerde istifade edebileceğini vurgulayan Özaltun, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
          Konuşmaların ardından çok amaçlı spor sahasının açılışı kurdela kesimi gerçekleştirildi. Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun ve diğer katılımcılar tarafından gökyüzüne bırakılan barış güvercinlerinin kanat çırpışları ise renkli görüntüler oluşturdu.
         Açılış sonrasında ilçe protokolü ve beraberindekilerle birlikte sahaya giren Belediye Başkanı Murat Özaltun potalara basket atarken, kaleye geçen mahalle muhtarı Yasin Sünbül’le birlikte şut çalışması yaptı. Ardından, saha içerisinde toplanan çocuklara top ve balon dağıttı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL