ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir Yükselişe Geçti 3-0

BEYŞEHİR – Güçlü rakibi karşısında karşılaşmaya hızlı başlayan Beyşehir Belediyespor, henüz 3. dakikada Oğuzhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk devre bu skorla sona erdi. İkinci devreye yine etkili başlayan taraf..

Beyşehir Yükselişe Geçti 3-0

BEYŞEHİR – Güçlü rakibi karşısında karşılaşmaya hızlı başlayan Beyşehir Belediyespor, henüz 3. dakikada Oğuzhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk devre bu skorla sona erdi. İkinci devreye yine etkili başlayan taraf Beyşehir Belediyespor oldu.  70. ve 87. dakikada Oğuzhan’ın ayağından iki gol daha bulan temsilcimiz karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
         Karşılaşma sonunda konuşan Beyşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Adem Yağcıoğlu; “Sezonun ilk maçından itibaren oynadığımız iyi futbolun meyvelerini yeni yeni almaya başladık. Puan tablosuna baktığımızda bugüne kadar oynadığımız güzel futbolun karşılığının bu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Haftalardır oynadığımız iyi futbola rağmen şanssız skorlar aldık. Ama son haftalarda iyi futbolumuzu sonuca yansıtmaya başladık. Geçen hafta deplasmanda Anadolu Derespor maçında aldığımız üç puanın önemli olması adına Selçukspor maçının da öneminin farkındaydık. Bunun bilincinde sahaya çıktık. Maça hızlı başlayarak bulduğumuz erken golle oyunda üstünlüğümüzü kurduk ve ilk devreyi 1-0 üstün kapattık. İkinci devre de ilk devredeki üstünlüğümüzü sürdürdük ve iki gol daha bulduk. Güçlü rakibimizi iyi futbol ve farklı bir skorla mağlup eden futbolcularımı kutluyorum. Ayrıca son haftalarda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ederim.” dedi.
        BAŞKAN ÖZALTUN FUTBOLCULARI KUTLADI
         Karşılaşmadan sonra konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun; “Sezon başından bu yana takımımız iyi bir futbol ortaya koyuyor ama şanssız sonuçlar alıyorduk. Son haftalarda takımımız daha bir ekip ruhuyla mücadele ediyor ve neticesinde bu skora da olumlu yansıyor. Futbolcularımızı, antrenörümüzü güçlü rakibi karşısında oynadıkları güzel futbol ve galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Galibiyette emeği geçen herkese ve tribünleri dolduran taraftarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL