ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de 18 Mart Şehitleri Anıldı

BEYŞEHİR – 18 Mart Şehirleri Anma günü münasebetiyle Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törene  Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı  Jandarma Yüzbaşı Yalçın Urlu,  Beyşehir Belediye Başkanı  Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı..

Beyşehir’de 18 Mart Şehitleri Anıldı

BEYŞEHİR – 18 Mart Şehirleri Anma günü münasebetiyle Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törene  Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı  Jandarma Yüzbaşı Yalçın Urlu,  Beyşehir Belediye Başkanı  Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker ve kurum amirleri, şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ve bir grup öğrenci katıldı.
         Atatürk Anıtı’na çelenk sunumlarının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. İlçe protokolünün günün anısına bir Kore gazisini aralarına alması dikkat çekti, gaziler en ön saflarda yer tuttu.
         Günün anlam ve önemine ilişkin olarak yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerin ardından ilçe protokolü alanda 18 Mart Şehitleri Anma günü dolayısıyla açılan fotoğraf sergisini gezdi. Tören alanında protokole, katılımcılara ve vatandaşlara Çanakkale’de çoğu şehit düşen Türk askerinin tek öğüne düşen günlük yemek iştikakı olan üzüm hoşafı ve ekmek ikramında bulunuldu.
        Şehitler Anıtı’nda yapılan duaların ardından temsili şehit kabirlerine ilçe protokolü, gaziler ve şehit yakınları karanfil bıraktı.
         Anma programı çerçevesinde Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi konferans salonunda, Ali rıza Celeboğlu ortaokulunun hazırlamış olduğu anma programı düzenlendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL