ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Evi Yanan Aileyi Ziyaret Ettiler

BEYŞEHİR – Kaymakam Şahiner ve Başkan Özaltun, ilçeye bağlı Yeşildağ Mahallesi’nde bir süre önce elektrik kontağı sonucu çıktığı tahmin edilen yangın sonucu evi ve eşyaları yanan Ali Cansu ile ailesini..

Beyşehir’de Evi Yanan Aileyi Ziyaret Ettiler

BEYŞEHİR – Kaymakam Şahiner ve Başkan Özaltun, ilçeye bağlı Yeşildağ Mahallesi’nde bir süre önce elektrik kontağı sonucu çıktığı tahmin edilen yangın sonucu evi ve eşyaları yanan Ali Cansu ile ailesini birlikte ziyaret ederek “geçmiş olsun” temennisinde bulundu, sohbet ederek taleplerini dinledi.

Kaymakam Şahiner,devlet olarak zor durumda kalan ailelerin her zaman yanlarında olduğunu belirtirken, “Hepinize büyük geçmiş olsun. Bu ailemizin evleri ve eşyaları büyük ölçüde yanarak kullanılamaz hale gelmiştir. Sosyal devlet olarak, her zaman zor durumda kalan vatandaşlarımıza gerekli maddi ve manevi destekte bulunmak temel görevlerimizden birisidir. Bu amaçla hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta kalmasına müsaade etmeyiz” dedi.

Kaymakam Şahiner ve Başkan Özaltun, Yeşildağ Mahallesi’nde ikamet eden kalp hastası 11 aylık bebeğin babası olan Sayim Eren ve ailesini de evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Baba Eren’in doğuştan kalbinin yarısı olmayan bebeğin sağlık durumu hakkında bilgiler verdiği Kaymakam Şahiner ve Başkan Özaltun, aileye  her konuda maddi ve manevi destek olunacağını söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL