ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Kadınlar Günü Etkinlikleri

BEYŞEHİR – 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle ilçemizde çeşitli etkinlik ve ziyaretler gerçekleştirildi. İlk olarak İlçe müftüsü Mahmut Çelikoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte; kamu kurumlarında görev yapan bayan çalışanları ziyaret..

Beyşehir’de Kadınlar Günü Etkinlikleri

BEYŞEHİR – 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle ilçemizde çeşitli etkinlik ve ziyaretler gerçekleştirildi. İlk olarak İlçe müftüsü Mahmut Çelikoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte; kamu kurumlarında görev yapan bayan çalışanları ziyaret ederek günlerini kutlayıp, kitap seti hediye ettiler.
        Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından kadınlar günü nedeniyle düzenlenen yemekli toplantıda, kurslarda görevli bayan usta öğreticileri bir araya getirdi. Yemeğe Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Milli eğitim Şube müdürleri, SGK ve İŞKUR müdürleri katıldı.
        Yemekte konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Siper programa katılanların gününü kutlayarak, dinimizin kadınlara ne kadar önem verdiğini, Peygamber efendimizden örnekler vererek aktardı.
         Beyşehir Kaymakam Muzaffer Başıbüyük’te konuşmasında kadınlar gününün tarihi gelişimi anlattı, son yıllarda kadına verilen haklar konusunda bilgi verdi.
         Beyşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, konuşmacı olarak Fehime Akgül’ün katıldığı “Dünden Bugüne Kadınların Dünya da Konumu” konulu konferans düzenledi.
       Göl düğün Salonunda düzenlenen konferansta konuşan Fehime Akgül: İslam dininin kadınlara verdiği değerleri anlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL