ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Kapalı Yol Yok

Beyşehir’de sabah saatlerinde aniden bastıran kar kenti beyaz bir örtü gibi kaplarken sürücülere de zor anlar yaşattı. Beyşehir’de günlerdir etkili olan dondurucu soğukların ardından, yerini kar yağışına bıraktı.     ..

Beyşehir’de Kapalı Yol Yok

Beyşehir’de sabah saatlerinde aniden bastıran kar kenti beyaz bir örtü gibi kaplarken sürücülere de zor anlar yaşattı. Beyşehir’de günlerdir etkili olan dondurucu soğukların ardından, yerini kar yağışına bıraktı.
           Yaklaşık 5 santimlik kar yağışı, Beyşehirlilerin özlemini kısada olsa giderdi. Birçok Beyşehirli sosyal medyadan kar yağış fotoğrafları paylaştı.
           Beyşehir belediyesi ise karla mücadele ekiplerinin kar yağışının ardından başlattığı çalışmalar sayesinde ulaşıma kapalı yol olmadı.
          Beyşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi için kar küreme ve tuzlama yapacak özel ekipman ve aparatlarla donattığı takviye edilen araçlar, şehir merkezinin yanısıra mahallelerde de yolları ulaşıma açık tutabilmek için yoğun gayret gösterdi.
          Şehir merkezinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü birimindeki personel de karla mücadele çalışmalarına destek verirken, insanların yoğun olarak kullandığı yaya kaldırımlarının da beyaz örtüden arındırılması için seferber oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL