ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’de Zehir Tacirlerine Operasyon

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre,  Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi’ne bağlı ekipler, Aralık ayından bu yana ilçe merkezindeki bir grubu takibe aldı.         Teknik ve..

Beyşehir’de Zehir Tacirlerine Operasyon

BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre,  Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi’ne bağlı ekipler, Aralık ayından bu yana ilçe merkezindeki bir grubu takibe aldı.
        Teknik ve fiziki takip çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler operasyon için düğmeye bastı. Dedektif köpek ‘Ares’in de katıldığı operasyonda 13 farklı adrese eş zamanlı olarak baskınlar yapıldı. Operasyonda ekipler yaşları 16 ile 17 arasında değişen 4’ü yaşı küçük, toplam 13 kişiyi uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullandığı iddiasıyla gözaltına aldı.
        Yetişkin 9 şüpheli götürüldükleri Konya  Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamalarının ardından  Beyşehir’e getirildi.  Beyşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi.
       Öte yandan,  Beyşehir’de geçtiğimiz yıl uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir gruba yönelik yapılan operasyon kapsamında tutuklanan ve yargılamaları tamamlanan şahıslar 4 yıl ile 28 yıl arasında değişen hapis cezası almışlardı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL