ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in Geleceği Masaya Yatırıldı

Beyşehir – Yalı Balıkevi’nde düzenlenen yemekli toplantıya İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, Başkan Yardımcısı..

Beyşehir’in Geleceği Masaya Yatırıldı

Beyşehir – Yalı Balıkevi’nde düzenlenen yemekli toplantıya İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, belediye meclis üyeleri ve Beyşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcileri ve basın kuruluşu temsilcileri katıldı.
       Beyşehir’in mevcut durumu ve geleceğine yönelik yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu toplantı samimi ve sıcak bir havada gerçekleşti.
       Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, “Herkesin samimi duygu ve düşüncelerini dinleyeceğiz; fikirler birbirini destekledikçe daha büyük fikirler ve projeler oluşur ya da birçoğumuzun gözünden kaçan çok önemli konuları hiç beklemediğimiz bir arkadaş dile getirebilir. Alacağımız görüş ve düşünceler elbette bir süzgeçten geçirilir bunların gerçekleştirilme yol ve yöntemleri araştırılır ve denenir.”dedi.
         Beyşehir’in ve ülkenin huzuru, birliği ve dirliği için ortak hareket etmenin önemine dikkat çeken STK’ların görüş ve önerilerinin yol gösterici olduğunu belirten Başkan Murat Özaltun,“Beyşehir’i birlikte yöneteceğiz, avantajımız fazla; sebebi ise şükürler olsun ki genç dinamik iki tane milletvekilimiz var, Beyşehir’e hizmet aşkıyla dolu. Beyşehir’in çocuğu bir belediye başkanımız var; kaymakamımız var, sivil toplum kuruluşlarımız var ve en önemlisi Beyşehir aşkıyla dolu bir Başbakanımız var. Beyşehir’i proje bazında, hizmet bazında ne yapabiliriz bir beyin fırtınası yapacağız, ben değil biz olacağız, Beyşehir’i birlikte ileriye götüreceğiz. Şehrin ileri gelenleri değil, sizlerle birlikte şehrin ileri gidenleri olacağız. Uzun soluklu sosyal ve ekonomik kalkınma yolunda tüm kuruluşlarla birlikte hareket ederek büyük projeler yapacağız. 5 yılın sonunda geriye dönüp batığımızda şuradaki hastane şuradaki kültür merkezi, şuradaki stadyum, şuradaki park diyebileceğimiz onlarca bitmiş projeleri sayabileceğimiz yine sizlerle birlikte bir toplantı nasip olur inşallah.”dedi.
         Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaparak, “Bundan sonraki toplantılarımız daha sık daha verimli olsun, Beyşehir’in sorunlarını hep birlikte çözmeye çalışalım.”dedi.
       Ak Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ise yaptığı konuşmada, “İyi sonuçlar alabilmemiz için birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Elbette bu birlik beraberliği gösterme noktasında sivil toplum örgütlerinin desteklerine ihtiyacımız var; toplantıdan çıkan sonuçların hem Beyşehir için hem de ülkemiz için hayırlara vesile olur inşallah.”dedi.
        Yaklaşık 3 saat süren toplantının diğer bölümlerinde katılımcılar Beyşehir ve ilçenin yakın geleceği ile ilgili yeni yatırım, proje ve fikir ve düşünceleri konusunda görüş alışverişinde bulunurken, bazıları da ilçeye kazandırılmasını istedikleri hizmetler konusunda fikirlerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL