ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in Gururu Oldular

  BEYŞEHİR – Konya Merve Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Özel Gönül Koleji basketbol takımı Anözder İç Anadolu Bölgesi 8. Anadolu Spor Şenliği Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasında ikinci olarak önemli..

Beyşehir’in Gururu Oldular

 

BEYŞEHİR – Konya Merve Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Özel Gönül Koleji basketbol takımı Anözder İç Anadolu Bölgesi 8. Anadolu Spor Şenliği Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasında ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

Özel Gönül Koleji Müdürü Hüseyin AÇIKYÖRÜK, öğrencileri tebrik ederek, bu başarı da öğretmen ve öğrencilerin yoğun gayretleri ve takım ruhuyla hareket etmelerinin payının büyük olduğunu belirtti. AÇIKYÖRÜK, “Kolej olarak sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif faaliyetlere de büyük önem veriyoruz. Kolejimizde bütün sportif faaliyetleri yapılmakta olup, burada eğitim gören öğrencilerimizin hepsi gerek grupsal gerekse bireysel olarak büyük başarılar elde ediyorlar. Tabi bu başarıda öğrencilerimize eğitim veren öğretmenlerimizin büyük payı var. İnşallah bugünün küçük şampiyonları geleceğin büyük şampiyonları olacaklardır. Bu vesile ile ben kendilerini bir kez daha kutluyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL