ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehir’in Tarihi Mekanlarını Boyayarak Tanıyacaklar

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, meclis üyeleri Mahmut Yılmaz, Mustafa Soylu, Nilüfer Kaya ile birlikte Belediye’nin çocuklara yönelik bir..

Beyşehir’in Tarihi Mekanlarını Boyayarak Tanıyacaklar

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, meclis üyeleri Mahmut Yılmaz, Mustafa Soylu, Nilüfer Kaya ile birlikte Belediye’nin çocuklara yönelik bir kültür yayını olan 80 sayfadan oluşan eseri dış mahallelerdeki okulları ziyaret ederek öğrencilerle buluşturmaya başladı.
          Başkan Özaltun, beraberindekilerle birlikte Beyşehir merkezdeki Özel Altın Çocuk İlkokulu’nun ardından ilçeye bağlı Gölkaşı, Akburun, Sadıkhacı, Emen,Yenidoğan, Üçpınar, Damlapınar ve Doğanbey mahallelerinde öğrencilerle biraraya geldi. Bu mahallelerde öğrenim gören öğrencileri okullarında ziyaret eden Özaltun, “Küçük Gezgin Beyşehir’de” isimli kitaptan öğrencilere hediye etti. Kitabı ellerine alıp inceleyen öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.
         Çizgi roman şeklinde hazırlanan 80 sayfadan oluşan kitap, ilk bölümünde Beyşehir’i tarihi, kültürel ve doğal değerlerini gerçek fotoğrafların yanında çizgi roman şeklinde süslenen görsellerle tanıtıyor. Kitabın ikinci bölümü Beyşehir Belediyesi’nin çalışmalarından oluşuyor. Kitabın üçüncü bölümünde ise boyama bölümü yer alıyor. Bu bölümde öğrenciler ilçenin tarihi mekanlarını boyama yaparak daha yakından tanıyabiliyor. Kitabın diğer kısımları da bulmaca ve öğrenciler için not defteri olarak hazırlanan bölümlerden oluşuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL