ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirli Çocuklar Pony Atlarıyla Tanışacak

BEYŞEHİR – Sosyal sorumluluk ve eğlence projesi olan Pony Club Aktiviteleri kapsamında 2014 yılında 60 ayrı ilde organizasyon düzenleyen Türkiye Jokey Kulübü (TJK),  bu yıl da yaz aylarında Soma’da başlayan..

Beyşehirli Çocuklar Pony Atlarıyla Tanışacak

BEYŞEHİR – Sosyal sorumluluk ve eğlence projesi olan Pony Club Aktiviteleri kapsamında 2014 yılında 60 ayrı ilde organizasyon düzenleyen Türkiye Jokey Kulübü (TJK),  bu yıl da yaz aylarında Soma’da başlayan etkinlik maratonlarının sonuncusunu Beyşehir ilçesinde gerçekleştiriyor.
         Beyşehir Belediyesi’nin de projeye verdiği destekle 6-7 Ekim tarihleri arasında ilçe merkezinde yapılması planlanan bir dizi aktiviteler şehri  hareketlendirip canlandıracak.
         Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 6-7 Ekim Salı ve Çarşamba günlerinde Beyşehir Gölü kıyısındaki festival alnında gerçekleştirilecek organizasyon kapsamında Beyşehir’e gelecek Pony cinsi atların, seyislerinin ve organizasyon ekibinin kontrolünde çocukları gezdirip eğlence dolu dakikalar yaşatacağını belirterek, “Proje kapsamında Türkiye genelindeki aktivitelerde bugüne kadar binlerce çocuk Pony cinsi atlarla tanışırken, Beyşehirli çocuklarımız da bu imkandan yoksun kalmamış olacak. Çocuklarımıza hayvan sevgisini yerleştirmek ve geliştirmek amacıyla düzenlenen bu etkinliğe katılan pony cinsi atlar, aşırı tepki vermedikleri için çocuklarımız kolaylıkla binebiliyor. Dünyanın birçok ülkesinde otistik çocukların tedavisinde at binmenin bir tedavi olarak uygulandığı günümüzde, yöremizde yaşayan çocuklarımıza da at sevgisini kazandırmanın önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi. Başkan Özaltun, iki gün sürecek etkinlik çerçevesinde çocuklara boyama kitaplarında boyama gibi aktiviteler sunulacağını da belirtirken, etkinliğin Beyşehir’de adeta ata binme şenliğine dönüşeceğini umduğunu, bunun da ilçe merkezindeki sosyal etkinliklerin canlanıp hareketlenmesine olumlu katkılar sunacağına inandığını belirterek, “Çocuklarımız için de ata binme etkinliği iyi birer eğlence kaynağı olacaktır diye düşünüyorum. Bu etkinliğe tüm ailelerimizi ve hemşerilerimizi çocuklarımızla birlikte bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
        Etkinliklere,  anaokulları, ilkokullar ile engelli çocukların da ilgi göstermesi bekleniyor. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL