ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirli Doğaseverlerden Cennet Dağı’na Yürüyüş

BEYŞEHİR – Beyşehirli doğa severler Seydişehir ilçesindeki Cennet Dağı’nın zirvesine doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.      Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Doğa Yürüyüşleri Topluluğu’na üye  doğaseverler, Seydişehir ilçesi..

Beyşehirli Doğaseverlerden Cennet Dağı’na Yürüyüş

BEYŞEHİR – Beyşehirli doğa severler Seydişehir ilçesindeki Cennet Dağı’nın zirvesine doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.
      Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Doğa Yürüyüşleri Topluluğu’na üye  doğaseverler, Seydişehir ilçesi sınırları içerisindeki bin 870 rakıma sahip Cennet Dağı’na doğa yürüyüşü düzenledi. Doğaseverler, araçla geldikleri Yenice Mahallesi’nden dağın zirvesine  tırmanışı gerçekleştirdi.
       Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, doğa yürüyüşü etkinliğine Beyşehir’in yanısıra Seydişehir ve Konya merkezden doğaseverlerin katıldığını belirtti. Cennet Dağı’na topluluk olarak ilk kez doğa yürüyüşü gerçekleştirdiklerini ve parkura hayran kaldıklarını ifade eden Büyükkafalı, “Sonbaharın son günlerinde düzenlediğimiz etkinlikte çıktığımız zirvede Beyşehir ve Seydişehir ilçelerine ait yerleşimler ile muhteşem Beyşehir Gölü manzarasını da izleme imkanı bulduk. Bugüne kadar yürüyüş gerçekleştirdiğimiz parkurlar içerisinde zengin orman örtüsü ile burası bizleri etkileyen güzel ve en çekici parkur oldu diyebiliriz. Hava şartları müsaade ettiği sürece bu yılki  etkinliklerimiz yıl sonuna kadar sürecek.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL