ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirli İşadamları iftar’da bir araya geldi.

       BEYŞEHİR-Yalı Balık Evi’nde düzenlenen programa CHP Beyşehir İlçe Başkanı Nevzat Aras, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, SP İlçe Başkanı Mustafa Uzun, Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu..

Beyşehirli İşadamları iftar’da bir araya geldi.

       BEYŞEHİR-Yalı Balık Evi’nde düzenlenen programa CHP Beyşehir İlçe Başkanı Nevzat Aras, MHP Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, SP İlçe Başkanı Mustafa Uzun, Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Deniz Öztulum, Beysiad Başkanı Atila Almaz ve Beyşehirli işadamları katıldı. Beysiad Başkanı Almaz ile yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşılarken programa iştirak eden İşadamları ile yakından ilgilendiler.
        Beysiad Başkanı Almaz Basına verdiği Röportajda şunları söyledi: “Beysiad olarak vermiş olduğumuz İftar programımıza hepiniz hoş geldiniz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem den azad olan on bir ayın sultanı mübarek ramazan-ı  şeriflerinizi tebrik eder, birlik ve beraberliğimizin, katlanarak devam etmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.
        Derneğimiz 2011 yılında kurulmuş  Yurtiçi ve Yurtdışında İşadamlarımıza kendini sektörde geliştirmesi için geziler düzenlemiştir. Derneğimizin amaçlarından birisi olan ve bizim için belki en önemli olan işletmelerimizi ve girişimcilerimizi global iş dünyasının bir parçası haline getirmeyi yani iş dünyasında entegre olmayı amaç edinmiştir. Yöresel ve sektörel sorunların çözümünde hükümet ve ilgili kurumlar karşısında öneri ve isteklerini daha güçlü bir şekilde dile getirebileceklerdir. Derneğimiz TUSKON’a bağlı faaliyetlerini sürdürmektedir.” Dedi.
         İftara katılan  iş adamlarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Başkan Almaz, “Derneğimizin içinde bulunduğumuz bu mübarek ayda bir araya gelmemize sebep olmuş bu beraberliğin devam etmesini temenni eder hepimiz için hayırlı iş kapılarını açmasına vesile olmasını dilerim.” Dedi.          

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL