ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirli lise öğrencileri Macaristan’da

BEYŞEHİR-Aralarında Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi’nin de bulunduğu Konya ve ilçelerindeki Ticaret Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, “İşletme Yönetiminde Muhasebenin Önemi” konulu hareketlilik projesi kapsamında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gitti. AB Eğitim..

Beyşehirli lise öğrencileri Macaristan’da

BEYŞEHİR-Aralarında Beyşehir Ticaret Meslek Lisesi’nin de bulunduğu Konya ve ilçelerindeki Ticaret Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, “İşletme Yönetiminde Muhasebenin Önemi” konulu hareketlilik projesi kapsamında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gitti.

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen ve Seydişehir Ticaret Meslek Lisesi koordinatörlüğünde hazırlanan Leonardo da Vinci projesine, Beyşehir ve Meram Ticaret Meslek Liseleri, Konya Ticaret Lisesi Mezunları Derneği ile Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’ndan öğrenci ve öğretmenler katıldı.

 

Katılımcılar, 3 hafta sürecek proje kapsamında muhasebe ve Macarca dersi görerek, Avrupa’nın farklı şehirlerindeki firmaların muhasebe sistemini inceleyecek. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL