ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirli Milli Tekvandocu Avrupa Üçüncüsü Oldu

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, Beyşehir ilçesinin yetiştirdiği milli sporculardan Zeliha Ağrıs’ın başarılarına bir yenisini daha eklediğini söyledi. Ağrıs’ın, Antalya Belek’te yapılan şampiyonada Türkiye’ye,..

Beyşehirli Milli Tekvandocu Avrupa Üçüncüsü Oldu

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, Beyşehir ilçesinin yetiştirdiği milli sporculardan Zeliha Ağrıs’ın başarılarına bir yenisini daha eklediğini söyledi.

Ağrıs’ın, Antalya Belek’te yapılan şampiyonada Türkiye’ye, PTT Spor Kulübü formasıyla başarıyla temsil ederek kilosunda üçüncülük derecesi kazandırdığını vurgulayan Çakır, “Beyşehirli milli tekvandocumuz şampiyonada madalya beklediğimiz bir sporcumuzdu. Nitekim, umudumuzu boşa çıkarmadı. 53 kiloda çeyrek finalde mücadele vererek geçmişteki başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Başarısından ötürü kendisini ve ailesini kutluyorum”dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, şampiyonada mücadele veren Beyşehirli milli sporcuların her zamanki gibi ümitlerini boşa çıkarmadığını, İrem Baysal’ın ardından Zeliha Ağrıs’ın da Avrupa üçüncüsü olarak kendilerine ilçe olarak büyük bir gurur ve onur yaşattığını dile getirdi. Özaltun, Ağrıs gibi ilçeden yetişen diğer sporcuların da başarılarının devam etmesinin en büyük arzu ve beklentileri olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL