ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Beyşehirli Sporcunun Avrupa Başarısı

BEYŞEHİR – Türkiye Muay Thai Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Antalya’da düzenlenen Uluslar arası Muay Thai Avrupa Kupası (EMF-Muaythai Open Cup 2015) sona erdi.      3..

Beyşehirli Sporcunun Avrupa Başarısı

BEYŞEHİR – Türkiye Muay Thai Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Antalya’da düzenlenen Uluslar arası Muay Thai Avrupa Kupası (EMF-Muaythai Open Cup 2015) sona erdi.
      3 gün süren  şampiyonaya 15 ülkeden 250 sporcu katıldı. Beyşehir Aktif Budokan Spor Kulübü sporcularından Kaan Mete Behlüloğlu da minikler 51 kiloda rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verdi.
       İlk kez milli formayı giydiği müsabakalarda başarılı bir performans sergileyen ve finale kadar yükselen Behlüloğlu, ikincilik derecesi elde etti.Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran Atatürk Ortaokulu öğrencisi Behlüloğlu’nun elde ettiği başarı şampiyonanın ardından dönüş yaptığı Beyşehir’de de büyük bir sevinçle karşılandı.
       Aktif Budokan Spor Kulübü Başkanı ve Muay Thai antrenörü Mustafa Üzümcü, Konya bölgesinden şampiyonaya katılan tek sporcunun kendi öğrencisi olan Behlüloğlu olduğunu vurgulayarak, “Sporcumuzu ilk milli maçında elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. Gelecek vaad eden milli sporcumuzun zaman içerisinde daha büyük başarılar elde edeceğinden kuşkumuz yok. Kendisini tebrik ediyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL