ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bıçaklı saldırıya uğrayan genç öldü

Beyşehir ilçesinde bir genç, yolda yürürken uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan genç, hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Olay, Evsat Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir arkadaşı ile yolda yürüyen..

Bıçaklı saldırıya uğrayan genç öldü

Beyşehir ilçesinde bir genç, yolda yürürken uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan genç, hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Olay, Evsat Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir arkadaşı ile yolda yürüyen Nuri K. (19), yanına gelen bir kişi tarafından bıçaklandı. Kalbine ve sağ bacağına aldığı iki ayrı bıçak darbesi sonucu ağır yaralanan ve adrese sevk edilen ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, acil serviste yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi sebebiyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede ameliyata alınan gencin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
Olayın ardından şüphelinin peşine düşen polis ekipleri, görgü tanıklarının verdiği ifade doğrultusunda şüphelinin 17 yaşındaki bir lise öğrencisi olduğunu belirledi. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, Beyşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra anliyeye sevk edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL