ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Binbaşı Özdemir, Ankara’ya Atandı

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Jandarma Genel Komutanlığının 2015 yılı genel atamalarında,  Jandarma Genel Komutanlığı karargahına atandı.        Beyşehir ilçesinde yaklaşık 5 yıldır Garnizon..

Binbaşı Özdemir, Ankara’ya Atandı

BEYŞEHİR – Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Jandarma Genel Komutanlığının 2015 yılı genel atamalarında,  Jandarma Genel Komutanlığı karargahına atandı.
        Beyşehir ilçesinde yaklaşık 5 yıldır Garnizon ve  İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Jandarma Binbaşı Özdemir , Jandarmanın bölgede gerçekleştirdiği  çok sayıda  başarılı operasyona da  imza attı. Beyşehir’de Jandarma teşkilatının halkın içerisinde  başarılı çalışmaları,  vatandaşlarla ve çevresi ile   kurduğu yakın diyalogla Beyşehir halkı tarafından da kısa sürede çok sevilip takdir edilen bir isim haline gelerek bir çok sorunun çözülmesi noktasında olumlu katkıları oldu.  Binbaşı Özdemir’in Beyşehir’e Ağustos ayının ilk haftası içerisinde veda etmesi bekleniyor.
        Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’na ise Diyarbakır’da görev yapan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yalçın Urlu’nun atandığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL