ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Birinciliklere Abone Oldular

BEYŞEHİR – Beyşehirli off-road pilotu Haceli Şam, off-road yarışlarında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Düzce’de yapılan şenliklere katılan Şam, S3 klasmanında birinci geldi.  Şam’ın ağabeyi Abdullah Şam da..

Birinciliklere Abone Oldular

BEYŞEHİR – Beyşehirli off-road pilotu Haceli Şam, off-road yarışlarında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. Düzce’de yapılan şenliklere katılan Şam, S3 klasmanında birinci geldi.  Şam’ın ağabeyi Abdullah Şam da S4 kategorisinde ikincilik derecesi elde etti.Şam kardeşlere kupası, protokol tarafından verildi.
      Düzce Safari ve Off-Road Kulübü (DÜSOFF) tarafından düzenlenen Off-Road şenlikleri yapıldı. 2 Gün süren şenliklerde ilk gün bayan offroadcular ve ATV tutkunları yarışırken 2. günde ise erkelerin kıyasıya offroad yarışları nefes kesti. 
       Çilimli Tepeköy’de Düzce Safari ve Off-Road Kulübü (DÜSOFF) tarafından bu yıl 2. yapılan offroa şenlikleri düzenlendi. Yarışların birinci gününde bayan offroadcular ve atv yarışları yapıldı. Yarışlar büyük beğeni topladı. Aynı gün akşam ise kampın yapıldığı Çilimli ilçesi Tepeköy mevkiinde 2. gün ise erkeklerin kıyasıya yarışlarına sahne oldu.
       DÜSOFF Başkanı Mehmet Albayrak, Çilimli Tepeköy mevkiindeki pistin offroad yarışları için en uygun pistlerden biri olduğunu belirterek 2 gün süren offroad şenlikleri hakkında bilgiler verdi. Mehmet Albayrak; “Geçen yıl ilkini düzenlemiştik 1. Offroad şenlikleri diye ve geleneksellik kazandıracağız demiştik. Bu yıl da 2. cisini düzenledik. Türkiye’nin birçok bölgesinden çok fazla konuğumuz var. Bu yıl misafir sayımız beklentimizin üzerinde oldu. Herhangi aksaklık olmadı, sıkıntı olmadı. Geçen yıla göre bu yıl katılım az oldu ancak profesyonel ekipler daha fazla. Misafir ettiğimiz konuklar açısından ise geçen yılı ikiye katlamış durumdayız. 300 Araç katıldı. İstanbul, Konya, İzmit Körfez, Sakarya Sapanca, Bolu, Zonguldak, Alaplı, Ereğli’den katılım çok fazla. Sadece Düzce’de değil bütün Türkiye’de Offroad yarışlarına ciddi bir ilgi var” diye konuştu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL