ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Birlikte çalışacağız, Beyşehir kazanacak

             BEYŞEHİR – Şenol, yerel seçim çalışmalarına hız verdi. Şenol, yaptığı yazılı açıklamada, dünyanın her tarafında yönetmek kavramının geleneksel usullerden çıkıp, toplam kalite anlayışı içerisinde..

Birlikte çalışacağız, Beyşehir kazanacak

             BEYŞEHİR – Şenol, yerel seçim çalışmalarına hız verdi. Şenol, yaptığı yazılı açıklamada, dünyanın her tarafında yönetmek kavramının geleneksel usullerden çıkıp, toplam kalite anlayışı içerisinde birlikte çalışma haline geldiğini ifade ederek, “Yönetmenin yerini organizasyon alacak. Beyşehir’in bütün dinamiklerini Beyşehir için hareket geçiren, adeta her çiçekten bal alan arı misali, herkesi dinleyen, herkesi önemseyen bir belediyecilik vaat ediyorum. Yapacağımız bütün işlerde hemşerilerimin memnuniyeti esas alınacaktır. Bizim dönemimizde hiç kimse ‘gerçekte başkan kim’ sorusunu soramayacak. Beyşehir’in belediye başkanı Beyşehir’de yaşayan hemşerilerim olacak. Ben ve arkadaşlarım, sadece bu büyük gücü organize edip uygulamaya geçireceğiz.” İfadelerini kullandı.
               “Katılımcılığı sağlamanın en önemli yolu, herkesin fikrini kolaylıkla ifade edebileceği bir yapı oluşturmaktan geçiyor. Bütün mahallelerde mahalle komiteleri oluşturacağız. Bu komiteler, kendi mahalleleri için düşündükleri, projelendirdikleri her şeyi, yapacağımız toplantılarda dile getirecekler. Bunun için de, her mahallede bu komitelerle periyodik toplantılar yapacağız. Ayrıca, ulaşılabilir bir belediye başkanı olarak, fert fert bütün hemşerilerimin fikir, istek ve şikâyetlerini doğrudan iletebileceğini de burada belirmek istiyorum.” diyen Şenol,  belediyenin, geleneksel ve yüksek duvarlı bir devlet kapısı değil, ilginin, sevginin ve şefkatin hissedilebileceği bir sıcak yuva olacağını kaydetti.
                ‘Bu Beyşehir bizim’ diyen herkesin katkısına açık olduklarını aktaran Süleyman Şenol, şöyle devam etti: “Artık taşın altına hep birlikte elimizi koyma zamanı gelmiştir. Çok sayıda komisyon kurarak güçlü bir sinerji oluşturacağız. Beyin fırtınaları yapacağız. Ev hanımlarından çocuklara ve gençlere, sanayicilerden esnafımıza, eğitimcilerimizden emeklilere, engellilerimizden yaşlılarımıza kadar bütün kesimlerin ayrı ayrı temsil edildiği komisyonlar marifetiyle, konuşan, sesli düşünen, üreten bir hizmet anlayışını en kısa sürede hemşerilerimizle buluşturacağız. Halka sormadan hiçbir şey yapmayacağız. Uygulanabilir her projenin arkasında olacağız. Kuracağımız ar-ge birimi ile belediyemizi proje satın alan olmaktan proje üreten belediyeye dönüştüreceğiz. Beyşehir’in insanı vizyonu ve birikimiyle bunu sağlayabilecek potansiyele fazlasıyla sahiptir.”
                MHP Belediye Başkan Adayı Süleyman Şenol, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu vesile ile Beyşehir’in dışında yaşayan hemşerilerime de sesleniyorum. Bu birlikte çalışma hamlesinde sizler de yer alacaksınız Beysehır dışında yasayan bır cok hemsehrımız uygulanmasını ıstedıklerı projelerı bızlere ılettıler tum onerılerı degerlendırıyoruz  Bürokraside olanlardan, sanayici ve yatırımcılara kadar gurbetteki bütün hemşerilerimi Beyşehir için birlikte çalışmaya ve birlikte kalkınmaya davet ediyorum. Başka Beyşehir yok. Artık Beyşehir kazansın diyor, tüm hemşerilerime en derin saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL