ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Bizim hayalimiz, aşkımız Beyşehir’dir

            Beyşehir – MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın Göl Düğün Salonu’nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında MHP’nin önümüzdeki yerel seçimlerde Beyşehir Belediye Başkanı adayının, Beyşehirli eczacı ve işadamı..

Bizim hayalimiz, aşkımız Beyşehir’dir

            Beyşehir – MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın Göl Düğün Salonu’nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında MHP’nin önümüzdeki yerel seçimlerde Beyşehir Belediye Başkanı adayının, Beyşehirli eczacı ve işadamı Süleyman Şenol olduğu açıklandı.

Tanıtım toplantısına MHP Konya Milletvekilleri Faruk Bal ve Mustafa Kalaycı, Merkez Valisi Muammer Muşmal, Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, Seydişehir Belediye Başkan Vekili Mümin Kutun, partili belde belediye başkanları, partililer, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

            “BEYŞEHİR HİZMETE SUSADI”

            MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Beyşehirlilerin yıllardır hizmete susadığını savunarak, “Bir taraftan işsizliğin sıkıntısı, bir taraftan çiftçinin geçim sıkıntısına girmesi, ürettiğinden para kazanamaması, özellikle belde ve köylerimizde nüfusun azalmasına yol açmıştır. Tabi bunun bütün sorumlusu 11 yıldır hem ülkeyi, hem Beyşehir’imizi idare edenlerdedir. Uygulanan politikalar maalesef Beyşehir’imizi mağdur etmiştir. Allah’a şükürler olsun, çok iyi bir adayla, adam gibi bir adayla MHP Beyşehir’de yerel seçimlere giriyor. Beyşehirli onu çok seviyor, o Beyşehir’i çok seviyor. Beyşehirliler inşallah onu belediye başkanı yapacak. O da Beyşehir’in layık olduğu hizmetleri Beyşehirli hemşehrilerimize sunacak” dedi.

            EŞREFOĞLU UYANDI

            MHP Konya Milletvekili Faruk Bal ise “Eşrefoğlu işin farkına vardı, kanını dökerek, toprağının parça parça edilmesi planını, projesini fark etti. Eşrefoğlu, kanını dökerek rengini verdiği bayrağın tahrik unsuru olarak kabul edildiğinin farkına vardı. Eşrefoğlu uyandı, çok farklı partilerden çok kıymetli insanlarımızla birlikte Beyşehir’de Eşrefoğlu’nun merkezinde, mahalli seçimlerde bu değerlere sahip çıkacak ve Beyşehirlilerin gönülden sevdiği bir dava insanı, bir gönül insanı, bir hizmet insanı Süleyman Şenol’u bağrına bastı. Darısı diğer ilçelerimizin başına, darısı ülkemizin önümüzdeki seçimlerdeki başına” ifadelerini kullandı.

 Belediye Başkan Adayı Süleyman Şenol’un  konuşma metni…

“BİZ GELMEDİK KAVGA İÇİN, BİZİM İŞİMİZ SEVDA İÇİN

DOSTUN EVİ GÖNÜLLERDİR, GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK.” Yunus Emre

Gönül dünyamın sahipleri, gönül dostlarım, değerli bakanım, milletvekillerim, il başkanım, teşkilat mensuplarım, belediye başkanlarım, Ankara’dan gelen dostlarım, değerli basın. aziz kardeşlerim, sevgili hemşehrilerim. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Bugün Beyşehir’imiz için ne güzel bir gün, bu ne güzel heyecan dalgası,ne büyük coşku. Bu coşku dipten gelen bir dalgadır. Sevdası Beyşehir olanların yüreklerinin getirdiği coşkudur. Bu coşku güzel yarınların habercisidir.

Bizim yolumuz Hak yoludur. Bizim yolumuz halk yoludur. Bizim içimizde Hak ,dışımızda halk vardır. Amacımız size hizmet, Hak’kın rızasını kazanmaktır. Biliriz ki ‘İnsanların en hayırlisi insanlara faydalı olandır.’ (Hadis-i Şerif).

Genci, yaşlısı, kadını, erkeği, köylüsü, şehirlisi, memuru, esnafı, işçisi, iş vereni, sanayicisi, hangi partiden olursa olsun tüm Beyşehir, aylardır aynı sözü söylüyor, aynı arzuyu taşıyor. Beyşehir’imizin insanları artık her şeyin farkında.

Biz enerjimizi ilçemizi ve bölgemizi geliştirmeye harcayacağız. Kin, nefret, çelme takma, ikilik, kıskançlık, benden başkası olmasınlar dan, dedikodudan, kısır çekişmelerden bıktık. Yıllarca bekledik, avutulduk. Bundan sonra hiçbir iktidar Beyşehir’i çantada keklik görmesin. Şimdi kendi kaderimize sahip çıkalım,

Evet…Şimdi yepyeni bir başlangıç zamanı.

 Değerli kardeşlerim,

Siz de biliyorsunuz ki dünyalık olarak bir beklentim yok. Ailem,çocuklarım,eş ve dostlarımla güzel bir dünyam var. Bunlara bakıp “teklifinize teşekkür ederim ama ben böyle mutluyum” diyebilirdim. Daha önceki siyasi tecrübelerimi de göz önüne alınca bunu düşünmedim de değil. Ama bu sefer farklıydı, her kesimden, her siyasi düşünceden, iş dünyasından, işçiden, emekliden, ev hanımından, hiç mübalağa etmiyorum 7 den 70 e her kesimden, daha önceden siyaseten rekabet ettiğimiz hemşehrilerimizden dahi, Beyşehir dışında yaşayan memleket sevdalılarından öyle yoğun istekler, dilekler öyle dualar ,öyle ricalar geldi ki… Bu bir gün, bir hafta, bir ay değil; aylardır inanın böyle…

Bunun adi nedir biliyormusunuz ?

Bunun adi: hasret,

Bunun adi : kararlılık

Bunun adi: samimiyet

Ne için? Birlik için, Beyşehir için, bütün bir bölgemiz için. Çocuklarımız, gençlerimiz için, geleceğimiz için… Birlik! Beyşehir için birlik! Evet…

‘BEYŞEHİR İÇİN BİRLİK’ ti bunun adı.

Bu çağrıya, sizlerden gelen samimiyet dolu, memleket aşkı dolu davetlere, dostça, arkadaşça, babaca, ağabeyce, kardeşce “gel artık” davetine daha fazla kayıtsız kalamazdım.

Beyşehir’in geleceğini birlikte inşa etmek için,

Dostluğu kardeşliği ve kararlılığı cümle aleme ispatlamak için,

Beyşehirli’ nin duygu ve ümitlerini boşa çıkartmamak için,

Hak edip alamadığımız hizmet ve kazançları hep birlikte elde etmek için,

Kavgadan, çekişmeden uzak; kardeşçe bir çalışma için,

Herkese, her kesime adaletle, samimiyetle hizmet için,

Beyşehir için,

Beyşehir’in birliği için,

Gülmeyen yüzleri güldürmek için,

Ben sizinleyim!

 

Sevgili hemşehrilerim,

Biz burada sadece bir partinin mensupları değiliz. Bu otağda bugün Demokrat Parti’den yola çıkıp Adalet partisi ve Doğru Yol geleneğinden gelen dostlarımız var! Bugün burada sosyal demokrat kanattan kardeşlerimiz, arkadaşlarımız var. Bugün burada Anavatan Dönemi’nde rahmetli Özal’a gönül vermiş hemşehrilerimiz var. Bugün burada Ak Parti’li olan, Beyşehir sevdalısı kardeşlerimiz var. Bugün burada Millet Parti’li , Büyük Birlik Parti’li mümtaz arkadaşlarımız var! Bugün aramızda rahmetli Erbakan’la bir davanın neferi olmuş değerli büyüklerimiz, arkadaşlarımız var! Bugün aramızda güzel bir geleceği hak eden pırıl pırıl genç kardeşlerimiz var! Bugün burada analarımız, hanım kardeşlerimiz var! Bugün burada her tercih, her kişisel kanaat bir yana, Beyşehir bir yana diyen memleket sevdalıları var.

Davamız birlik davası,

Davamız kardeşlik davası,

Davamız Beyşehir davası

Hayırlı olsun.

Değerli kardeşlerim,

Bizim kapımız hiç kimseye kapalı değildir. Biz kimseyle kavga etmeyeceğiz, kişisel açıklarla değil, sizin ihtiyaçlarınızla uğraşacağız. İyi hazırlanmış projelerin devletten nasıl destek alacağını göstereceğiz. Bunun yollarını BİZ biliyoruz. Beyşehir, Hüyük, Derebucak’ımızın değerli yetişmiş evlatlarının sanayicisi, turizmcisi, tüccarının nasıl büyük bir güç olduğunu biliyoruz. Ankara’da pek kıymetli bürokratlarının Beyşehir için nasıl göreve hazır olduklarını biliyoruz. İki milletvekilimizin olmasının nasıl bir şans olduğunu BİZ biliyoruz.

Biz onlarla çekişmeye değil, Beyşehir için güç birliği yapmaya geliyoruz. Biliyoruz ki onlar bizim evlatlarımız, bizim insanlarımız, bizim kardeşlerimiz.

Değerli kardeşlerim,

Bizim hayalimiz Beyşehir, aşkımız Beyşehir’dir.

Burada sizinle buluşmamıza vesile olmak için bıkmadan usanmadan aylardır çaba harcayan, inanan, güvenen, önce Beyşehir diyerek yola çıkan MHP Genel Merkezi’ne, İl Başkan ve Teşkilatı’na, İlçe Başkan ve Teşkilatı’na, 7’den 70’e tüm Beyşehirli kardeşlerime en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sizlere merhum Akif’in duygularıyla veda etmek istiyorum.

“ALLAH’A GÜVEN, SA’YE SARIL, HİKMETE RAM OL

YOL VARSA BUDUR, BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL.”

 

Sizleri Allah’a kendimi de önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun!.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL