ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

BTO Meslek Komite Toplantısı

BEYŞEHİR – Toplantıya, BTO Meclis Başkanı Ali BİLİR, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çankaya, Meclis Üyesi Harun Karaimamoğlu ile 4. Meslek Komitesi Üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen..

BTO Meslek Komite Toplantısı

BEYŞEHİR – Toplantıya, BTO Meclis Başkanı Ali BİLİR, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çankaya, Meclis Üyesi Harun Karaimamoğlu ile 4. Meslek Komitesi Üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda bölgemiz inşaat sektörünün karşılaştığı sorunlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
        Yönetim Kurulu Başkanı Salih GÜL, toplantıya katılanlara yaptığı teşekkür konuşmasının ardından, öncelikli olarak Odamız gündeminde yer alan Akreditasyon Sistemi ile ilgili bilgi verdi. Oda çalışmaları ile ilgili değerlendirmelere de yer verdiği konuşmasında, “Akreditasyon Sistemi kapsamında üyelerimize bundan sonra daha kaliteli hizmet vermeyi arzu ettiklerini belirtirken, önemli olan belge sahibi olmanın değil, üye sorunlarının çözüme kavuşturulması olduğunu, inşaat sektöründeki sorunlara oda olarak neler yapmalıyız?” sözlerine yer verdi.
        Toplantıda konuşan Meclis Üyesi Harun KARAİMAMOĞLU, sektörle ilgili beklentilerden, yaşanan ve yaşanabilecek sorunlardan ve çözüm noktasında neler yapılması gerektiği ile ilgili genel bilgilere yer verdi.
        Katılımcılardan sektörde karşılaştıkları sorunlar ve yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Sorunların çözümü konusunda oda olarak üzerine düşen görevi yerine getireceği bilgisini aktardı.
         Sorunların bir rapor haline getirilerek, gerekli yerlere iletileceğini belirten Başkan Gül, bu sorunlarında takipçisi olacaklarını belirterek, bundan sonra daha sık bir araya gelmeyi arzu ettiklerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL