ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Büyükşehir’den Beyşehir’e iki Yeni otobüs

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte ilçeye gelen iki yeni belediye otobüsünü otogarda inceledi. Özaltun, otobüslerden birinin şoför koltuğuna otururken, yaptığı..

Büyükşehir’den Beyşehir’e iki Yeni otobüs

BEYŞEHİR – Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte ilçeye gelen iki yeni belediye otobüsünü otogarda inceledi. Özaltun, otobüslerden birinin şoför koltuğuna otururken, yaptığı açıklamada, dış mahallelerde yaşayan vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçerek Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan ulaşımla ilgili birtakım isteklerde bulunduklarını belirterek, “Daha önce de olduğu gibi Büyükşehir Belediyemiz bu taleplerimizi yerine getirerek 2 yeni otobüsü daha ilçemize gönderdi” dedi.
      Yolcu otobüslerinin ilçeye bağlı Yeşildağ, Emen ve Sevindik mahalleleri hattında ring yapacağını vurgulayan Özaltun, Beyşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin ağabey kardeş belediyeler çerçevesinde bölgede ortaklaşa olarak değişik hizmet ve çalışmalara imza attığını belirterek, şunları kaydetti:  “Beyşehir’in Büyükşehir Belediyesi yasasının en iyi uygulandığı ilçeler arasında olduğunu daha önce de ifade etmiştik. Bu, belediyecilikle alakalı tüm birimlerde de uygulanabilir bir şekilde devam ediyor. Göreve gelmeden önce, ‘üçlü olacağız, güçlü olacağız’ sözümüzü hatırlayacak olursak, bu üçlü saç ayaklarından bir tanesi hükümetimiz, diğerleri ise Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediye başkanlıklarımızdır. Dolayısıyla bu çerçevede hizmet üretmeye devam ediyoruz.  Daire başkanlıklarımız ile de iyi bir ekip ruhu yakaladık. Daha görev sürecimizde 2 yılı doldurmadan geriye dönüp baktığımızda Büyükşehir Belediyemizle birlikte belki onlarca, yüzlerce projeye imza attık. Şunu söylemeye çalışıyorum; eğer daha iki yıl dolmadan bu kadar proje yapıldıysa,  kalan üç yılda da daha çok sayıda hizmet ve proje yolda demektir. Bunun da müjdesini vermek istiyoruz.  Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığımız, talebimiz olan yeni otobüslerden ilçemize göndermeye başladı ve bunun devamı da geliyor. Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Bey olmak üzere Daire Başkanlığımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL