ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çamur banyosunda adrenalinli kutlama

BEYŞEHİR- Beyşehir İlçesi’nde Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıldönümü kapsamında düzenlenen off-road gösterileri, adeta nefesleri kesti, renkli görüntüler oluşturdu. Karadiken Köyü yakınlarında gösteriler  için özel olarak hazırlanan pistte bir araya gelen..

Çamur banyosunda adrenalinli kutlama

BEYŞEHİR- Beyşehir İlçesi’nde Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıldönümü kapsamında düzenlenen off-road gösterileri, adeta nefesleri kesti, renkli görüntüler oluşturdu.

Karadiken Köyü yakınlarında gösteriler  için özel olarak hazırlanan pistte bir araya gelen Beyşehir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü’ne mensup çok sayıda off-road tutkunu, alanda çamur banyosuna dönüşen gösterileri ile izleyenlere bol adrenalinli ve heyecanlı anlar yaşattı.

Gösterileri, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Konya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Beyşehir Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, jandarma teşkilatı mensupları aileleri ile birlikte ve vatandaşlar büyük bir heyecanlı  izledi.

Beyşehir Jandarma Komutanlığı’nın bahçesinde  arazi araçları ile birlikte toplanan gösteri yapacak off-road tutkunları, oluşturdukları uzun araç konvoylarıyla arkalarından gelen seyircilere ait özel araçlarla birlikte  piste giriş yaptı.

Konya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, gösteriden önce gösteriyi yapacak off-road pilotlarına faaliyete katılarak Jandarma Teşkilatı’nın 175’inci yıl kutlamalarına destek verdikleri için teşekkür ederek, “Bu, hem 175’inci kuruluş yıldönümümüz kapsamında bir etkinlik olacak, hem de güzel cennet parçası Beyşehir’iimizin ve sevgi şehri Konyamızın da tanıtımına bir nebze olsa da katkıda bulunacağına inanıyorum. Sizlere bol sağlıklı, adrenalinli faaliyetler diliyorum”dedi.

Jandarmanın özel olarak yaptırdığı şapkalarla gösteriyi izleyenler pist çevresinde  gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren gösteriyi oldukça neşeli, heyecanlı  ve keyifli gözlerle izledi.

Gösterilerin sonunda İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ve Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, off-road pilotlarına madalyalarını taktı.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl Jandarma’nın 175’inci kuruluş yıldönümünün kutlandığını anımsatarak, “Jandarma bizim can ve mal güvenliğimizi emniyetimizi sağlayan bir kurum. Bundan dolayı bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Netice itibariyle 7’inci çeyrek asrın tamamlanmasını ihtiva ettiği için bu yıl daha geniş kapsamlı kutlamalar oluyor. Bu çerçevede bugün geniş kapsamlı bir off-road gösterisi düzenlendi. Gösteriye halkımızın, öğrencilerimizin büyük ilgisi oldu.  Etkinliği çok hareketli, çok heyecanlı buldum. Gerçekten yürek dağlayıcı, yüreği yerinden hoplatıcı hareketler oldu, sanki arabalar yerden tekerleri kesilip zıplarken seyircilerin de yürekleri yerinden fırlıyordu, çok heyecanlıydı gerçekten”diye konuştu. Başıbüyük, off-road ekibinin cesaretini arabalarının gücüyle birleştirip çamur denizini görsel bir güzelliğe dönüştürdüğüne vurgu yaparak, “Kendilerine teşekkür ediyorum. Burada sosyal bir aktivite olarak ilçemizin de tanıtımına katkıda bulunuyorlar. Bu güzel aktiviteye katılan başta off-road tutkunları ve Jandarma teşkilatı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Beyşehir Doğa Sporları ve Off-road Kulübü Başkanı Ömer Yürük ise, off-road ekibi olarak uzun zamandır bir araya gelemediklerini vurgulayarak, Jandarma sayesinde bir araya geldiklerini, bu etkinliklerin devamını dilediklerini belirterek, “ Biz de Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin diyoruz. Biz elimizden geldiğince bu organizasyona destek vermeye çalıştık. Umarım iyi olmuştur, herkes eğlenmiştir, eğlendirdiğimizi de düşünüyorum.”ifadesini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL