ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

CHP Beyşehir’de Seçim Bürosu Açtı

          BEYŞEHİR – Partisinin Beyşehir seçim bürosunun açılışına katılan Kart, 2009 yılından bu yana lafta bırakmadan, hamaset yapmadan kapatılan belde belediyelerinin kapatılmaması için parti olarak mücadele..

CHP Beyşehir’de Seçim Bürosu Açtı

          BEYŞEHİR – Partisinin Beyşehir seçim bürosunun açılışına katılan Kart, 2009 yılından bu yana lafta bırakmadan, hamaset yapmadan kapatılan belde belediyelerinin kapatılmaması için parti olarak mücadele verdiklerini söyledi. Bu mücadeleyi bölgedeki tüm belde belediye başkanlarının da yakından bildiğini ifade eden Kart, “O belediyelerin kapatılmasına yönelik olarak AİHM dahil olmak üzere davalar açıldı. O davaları yine CHP belediyeleri açtı. Bir kadın belediye başkanımız o davayı açtı. Ve o davayı ben de şahsen müdahil olarak takip ediyorum, takip etmeye de devam edeceğiz. Ve buradan Beyşehir’den sesleniyoruz; CHP iktidarında kapatılan belediyelerin belediyelik haklarını iade edeceğiz. Buradan haykırıyoruz. Bu genel başkanımın sözüdür, vaadidir. Bunu yerine getireceğimizden Beyşehirli, Konyalı hemşehrilerimin bilgisi olmasını istiyorum.”dedi.
          Kart, konuşmasında, Konya’da en çok belediyesi kapatılan ilçenin ise Beyşehir olduğunu söyledi. Bunun önem ve anlamını özellikle Beyşehirliler’in dikkatine sunmak istediğini ifade eden Kart, “Beyşehir coğrafyasının zorluğu, dağlık yapısı göz önüne alındığı zaman, Beyşehir’den, Konya’dan belediye hizmeti vermenin zorluğunun göz önüne alınması gerekiyor. Peki bu neden yapıldı biliyor musunuz? Özü, pek çok sebebi var ama önemli sebebi şu; Ankara’daki, İstanbul’daki rant birilerine yetmiyor. Birileri diyor ki, Beyşehir’deki, Seydişehir’deki ormanla ilgili, madenle ilgili, mera ile ilgili olarak da onların kime verileceğine ben karar vereceğim, diyor. Oradaki bölge halkının, belde halkının onların fikri önemli değildir, diyor. Ben tek başıma oradan yeni sermaye grupları, bana bağlı olan yani 17 Aralık’ta ortaya çıkanlar var ya, onların yanına başka grupları katacağım diyor, oradan yeni talan alanları yaratacağım diyor. Yapılmak istenilenin özü bu.”diye konuştu.
         CHP Beyşehir Belediye Başkan Adayı Fikri Tokgözol ise, konuşmasında, Beyşehir’in çok büyük sorunlarının olduğuna dikkati çekerek, bu sorunların çözümünde adresi partisi olarak gösterdi. Tokgözol, “Hayatında 2 gün idarecilik yapmamış insanlar, Beyşehir’in sorunlarını asla ve asla çözemezler. Onların birisi seçim sonrası Ankara’ya, birisi ise seçim sonrası Konya’ya gidecek. Ama ben yine sizlerle birlikte olacağım. İyi günü, kötü günü hep beraber paylaşacağız. Ömrümün yettiği sürece burada yaşayacağım, ölürsem de buranın mezarlığına gömüleceğim.”diye konuştu.
         Konuşmaların ardından CHP seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL