ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çiftçiye destek müjdesi

BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamlığı’na bağlı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir’de çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olarak çiftçilik yapanların Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın 2014..

Çiftçiye destek müjdesi

BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamlığı’na bağlı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir’de çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olarak çiftçilik yapanların Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın 2014 yılı gübre ve mazot desteğinden istifade edeceğini söyledi.
        Beyşehir’de arazisini eken 3 bin 385 çiftçiye toplam 241 bin dekarlık ekili alan için 2 milyon 565 bin liralık ödeme yapılacağını belirten Karşıyaka, şunları kaydetti: “Çiftçimiz ektiği alana göre bu destekten istifade edecek. 2014 yılı için hububat, yem bitkileri, baklagiller, yumru bitkiler, sebze, meyve alanları için üreticimize dekar başına mazot desteği kapsamında 4,60, gübre desteği çerçevesinde ise 6 lira ödeme yapılacak. Çiftçilerimize ödemelerinin ilgili banka şubeleri aracılığıyla önümüzdeki günlerde başlanmasını bekliyoruz.” 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL