ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Çilek tarlasından aday adaylığına

HÜYÜK-Hüyük İlçesi’nde 29 yaşındaki bir kadın çiftçi, ilçe belediye başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu. İlçeye bağlı Mutlu beldesinde organik tarımla uğraşan çiftçi Serap Altınyazar, AK Parti Hüyük İlçe Teşkilatı’na..

Çilek tarlasından aday adaylığına

HÜYÜK-Hüyük İlçesi’nde 29 yaşındaki bir kadın çiftçi, ilçe belediye başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

İlçeye bağlı Mutlu beldesinde organik tarımla uğraşan çiftçi Serap Altınyazar, AK Parti Hüyük İlçe Teşkilatı’na ilçe belediye başkanlığı için aday adaylığı müracaatı yapan ilk ve tek kadın isim oldu.

İlçe Teşkilatı’nda, Hüyük İlçe Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Serap Altınyazar, Hüyüklü kadınların iş hayatında olduğu gibi siyasette ve her alanda başarılı olabileceğini göstermek, kadın elinin değdiği pırıl pırıl bir Hüyük için, daha refah, daha gelişmiş bir toplum yaratmak için aday adaylığı müracaatında bulunduğunu söyledi. Evli  ve iktisat fakültesi mezunu olan Altınyazar, bir kadın olarak zora talip olmanın ve zoru başarmanın sorumluluğunu çok iyi bildiğini söyledi, bölgedeki ilk ve tek kadın aday adayı olmasından dolayı ise halkın sevgisini daha şimdiden toplamayı başardığını belirtti, “Ülkemizin daha güzel yarınlara kavuşmasında aktif olarak yer almak, insan özgürlüğü ve demokrasi konusunda ülkemizi en üst seviyeye taşımak için canla başla mücadele edeceğiz”dedi.

AK Parti Hüyük İlçe Başkanı Ali Kayhan ise, Altınyazar’ın müracaat dosyasını teslim aldıktan sonra yaptığı açıklamada, şu ana kadar ilçe belediye başkan aday adaylığına çok değerli isimlerin başvuruda bulunduğunu belirterek, “Biz daha önce de belirttiğimiz gibi hepsine eşit mesafedeyiz. Bugün bir bayan kardeşimizin müracaatı Hüyük’te ilk kadın aday adayımız olması nedeniyle bizleri ve partimizi gururlandırmıştır. Belediye başkan aday adayımızı bu medeni cesaretinden dolayı kutluyor, hizmet yarışında başarılar diliyorum”dedi.

AK Parti Hüyük Kadın Kolları Başkanı Nursel Güleç de, aday adaylarının hepsinin de çok değerli olduğunu ifade ederek, “Bölgemizin ilk kadın aday adayı olması ve partimizde kadınları aktif siyasette görmek çok memnuniyet verici. Hüyük için en hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum.”dedi. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL