ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Cumhuriyet Başsavcısı Türker Mesaiye Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hasan Narin ve yönetim kurulu üyeleri, Başsavcı Türker’i makamında ziyaret etti.         Narin, Başsavcı Türker’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunurken,..

Cumhuriyet Başsavcısı Türker Mesaiye Başladı

BEYŞEHİR – Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hasan Narin ve yönetim kurulu üyeleri, Başsavcı Türker’i makamında ziyaret etti.
         Narin, Başsavcı Türker’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunurken, Beyşehir basını hakkında bilgilendirmede bulundu.
         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başsavcı Türker, gölü, doğası ve zengin bitki örtüsü ile çok güzel bir ilçede görev yapmaktan dolayı mutluluk yaşadığını dile getirdi.
         Hedeflerinin Beyşehir’de yargıya olan güveni en üst noktalara taşımak olduğunu ifade eden Başsavcı Türker, Beyşehir Adliyesi’nin kısa zaman içerisinde yeni hizmet binasına da kavuşacağını belirtti. Başsavcı Türker, Beyşehir’de son dönemde sıkıntı yaratan ve toplumda büyük yaralar açan uyuşturucu ile mücadeleye devam edeceklerini, Beyşehir Adliyesi’nde görev yapan 5 savcı çalışma arkadaşı ve kolluk kuvvetleri ile birlikte bu konuda kararlılıkla devam eden bir çalışma sergileyeceklerini, omuzlarındaki yükün farkında olduklarını dile getirdi.
         Elazığ’da doğan Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2005 yılında mezun olduktan sonra mesleğe giren Türker, sırasıyla Muğla Marmaris, Sivas Divriği, Sakarya Karasu, Adıyaman adliyelerinde görev yaptı. Son kararname ile de Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. Türker evli ve 2 çocuk babası.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL