ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Denize Düşen Araçta Ölen Çift Beyşehir”de Defnedilecek

         Tekirdağ Limanında denize düşen araç içerisinde hayatını kaybeden tapu müdürü ve eşinin cenazeleri Konya’nın Beyşehir ilçesinde toprağa verilecek.        Afyonkarahisar’a bağlı Evciler İlçesi’nde Tapu..

Denize Düşen Araçta Ölen Çift Beyşehir”de Defnedilecek

         Tekirdağ Limanında denize düşen araç içerisinde hayatını kaybeden tapu müdürü ve eşinin cenazeleri Konya’nın Beyşehir ilçesinde toprağa verilecek.  
     Afyonkarahisar’a bağlı Evciler İlçesi’nde Tapu Müdürü olarak görev yapan Ahmet Gülhan ile eşi Zeynep Gülhan’ın cansız bedenlerinin otopsi sonrasında memleketleri Konya’nın Beyşehir ilçesine getirilerek ilçeye bağlı Bayavşar beldesinde defnedileceği öğrenildi. Çiftin cenazelerinin yarın belde mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.
       Beyşehir Kadastro Müdürlüğü’nde memur olarak çalışırken 1994 yılında tayininin çıkması nedeniyle ilçeden ayrıldığı öğrenilen Gülhan’ın son olarak Afyonkarahisar’a bağlı Evciler İlçesi’nde Tapu Sicil Müdürü olarak görev yaptığı bildirildi. Beyşehir Kadastro Müdürlüğü’nde görev yaptığı dönemde birlikte mesai yürüttükleri arkadaşları da yaşanan olay nedeniyle büyük üzüntü yaşıyor.
      Tekirdağ Limanı’nda gece saatlerinde Bandırma’dan gelen feribottan inen otomobil denize düşmesi sonucu Vecdet (53) ve Aysel Eriş (49) çifti ile Ahmet (51) ve Zeynep Gülhan (51) çifti hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL