ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Devlet Hastanesine İki Yeni Uzman

           BEYŞEHİR – Radyoloji uzmanı Mahmut Çelik 1980 doğumlu. İçel Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesini bitirdi. Tatvan 3 Nolu Sağlık Ocağında Pratisyen..

Devlet Hastanesine İki Yeni Uzman

           BEYŞEHİR – Radyoloji uzmanı Mahmut Çelik 1980 doğumlu. İçel Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesini bitirdi. Tatvan 3 Nolu Sağlık Ocağında Pratisyen Tabip olarak çalıştı. Araştırma Görevlisi olarak 3 yıl Çapa Tıp Fakültesinde Radyoloji Bölümünde son bir yılını da  Selçuk Üniversitesinde tamamladı. 
            Anestezi Uzmanı Derya Çelik 1982 yılında Seydişehir’de doğdu. Sırasıyla  Beyşehir Gazi İlköğretim Okulu, Ali Akkanat Anadolu Lisesi , Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi ve Vali Kemal Katıtaş Lisesinde öğrenim gördükten sonra Süleyman Demirel Tıp Fakültesinden mezun oldu. Pratisyen Hekim olarak Kocaeli Gebze Çayırova Sağlık Ocağı ve Tatvan 3 Nolu Sağlık Ocağında görev yaptı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon bölümünden mezun oldu. Doktorlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL