ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Devlet Hastanesine Son Sistem MR

           BEYŞEHİR –  Beyşehir Devlet Hastanesi Yöneticiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Almanya’dan getirilen 1.5 Tesla 16 kanal özellikli MR cihazının yaklaşık 2 milyon liraya mal olduğu belirtildi. ..

Devlet Hastanesine Son Sistem MR

           BEYŞEHİR –  Beyşehir Devlet Hastanesi Yöneticiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Almanya’dan getirilen 1.5 Tesla 16 kanal özellikli MR cihazının yaklaşık 2 milyon liraya mal olduğu belirtildi.
            Anjiyo ve ilaçlı görüntülemeler de dahil, en küçük eklemlerin bile görüntülenmesine imkan sağlayacak olan MR cihazının en son teknolojiye sahip olduğu bildirildi. Açıklamada, Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün desteğiyle hastaneye montajı yapılarak kurulan modern MR cihazının hastalar için olası kapalı alan fobisini de ortadan kaldıracak standartta üretildiği, çekim süresinin daha kısa, görüntü kalitesinin ise daha yüksek olduğu kaydedildi. Açıklamada, hastaların MR cihazı çekimlerinden aynı gün yararlanabildiği, çekim raporunun ise 2 gün sonrasına verilebileceği belirtildi. Beyşehir Devlet Hastanesi’nde MR cihazının hizmete girmesinin ardından bundan böyle bir üst MR merkezine sevklere gerek kalmayacağı da kaydedildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL