ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Devlet Şefkat Elini Uzattı

BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamlığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı aracılığıyla ilçede yaşayan bakıma muhtaç, kimsesiz ve yaşlılara sahip çıkarak el uzatıyor. Kaymakamlık, sağlık sorunu yaşayan yaşlıların bakımının yanı sıra hastaneye..

Devlet Şefkat Elini Uzattı

BEYŞEHİR – Beyşehir Kaymakamlığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı aracılığıyla ilçede yaşayan bakıma muhtaç, kimsesiz ve yaşlılara sahip çıkarak el uzatıyor. Kaymakamlık, sağlık sorunu yaşayan yaşlıların bakımının yanı sıra hastaneye yatırılmasını sağlayarak tedavisini de yaptırıyor.
        Beyşehir Bayavşar mahallesinde yaşayan kimsesiz, bakıma muhtaç ve aynı zamanda görme engelli olarak, tek başına yaşam mücadelesi veren Fatma Çatal’a ulaşan İlçe Kaymakamlığı, sağlık sorunları yaşaması nedeniyle Beyşehir Devlet Hastanesi’ne yatırarak tedavisini de üstlendi.
        Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, vakıf mütevelli heyeti üyeleri ile birlikte hastanede tedavi gören görme engelli Fatma Çatal ile birlikte aynı hastanede yine tedavi altında bulundurulan kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlıları ziyaret ederek, çiçek takdim etti, çeşitli hediyeler verdi.
        Başıbüyük’ün ziyaret ettiği görme engelli Fatma Çatal, “Allah bin kere razı olsun” diye dua ederken, gözyaşlarına hakim olamadı.
        Başıbüyük, sohbet edip talepleri olup olmadığını sorduğu hastalara, acil şifalar temennisinde de bulundu. Kaymakam Başıbüyük, vakıfın yönlendirdiği hastalara hastanede en iyi şekilde bakarak tedavisini yürüten Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Hüseyin Kosat ile beraberindeki çalışanlara da  teşekkür ederek, vakıf mütevelli heyeti adına bir teşekkür belgesi takdim etti.
        Başıbüyük, vakıf olarak Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde Allah’la baş başa kalmış, bakım ve ekonomik sorunlar yaşayan, tek başına bir köşede kalmış vatandaşları bulup onlarla ilgilenmeye çalıştıklarını belirterek, “Bu çerçevede, Fatma Teyzemiz de Bayavşar mahallesinde tek başına, hakikaten orada yaşama şartlarının da çok zor  ve yetersiz olduğu bir yerde kalıyor. Kendi bakımını yapamayacak durumda iken vakıftaki görevli arkadaşlarımız fark ediyor ve hastanemize getiriyor. Hastane personelimizin de çok yakın ilgi ve alakası neticesinde tertemiz yıkamışlar, giydirmişler ve teyzemiz de sağlığına kavuşmuş gözüküyor.”dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL