ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Doğa Tutkunları Erenler Dağı’na Tırmandı

BEYŞEHİR – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu olarak 2 bin 300 metre yüksekliğe sahip Doğanbey Mahallesi sınırları içerisindeki Erenler Dağı’na doğa..

Doğa Tutkunları Erenler Dağı’na Tırmandı

BEYŞEHİR – Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu olarak 2 bin 300 metre yüksekliğe sahip Doğanbey Mahallesi sınırları içerisindeki Erenler Dağı’na doğa yürüyüşü gerçekleştirdiklerini belirtti.

Beyşehirli doğaseverler olarak doğa yürüyüşleri  çerçevesinde Erenler Dağı’nın zirvesine kadar tırmandıklarını vurgulayan Büyükkafalı, “Yaklaşan kış dönemine  rağmen topluluk olarak doğa yürüyüşleri etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda, son doğa yürüyüşümüzü Erenler Dağı’nın zirvesine tırmanarak gerçekleştirdik. Zaman zaman dağın yamaçlarında kar örtüsüyle de karşılaşırken, burada topluluk üyelerimiz ile kar topu oynamanın keyfini yaşadık. Zirvede Türk bayrağı ve topluluğumuzun flamasını açtık. Dağda bulunan tarihi çilehaneler ve erenlerin yattığı mezarlıkları da gördük. Beyşehir Gölü’nün farklı bir açıdan muhteşem manzarasını zleme imkanı bulduk.Çok keyifli bir doğa yürüyüşü etkinliği oldu.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL