ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Domuzun saldırdığı çiftçi yaralandı

              BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Karadiken Köyü’nde ekinleri kontrol etmek için tarlasına giden 50 yaşındaki Adnan Şimşek’e, orman kenarından geçerken bir..

Domuzun saldırdığı çiftçi yaralandı

 

            BEYŞEHİR – Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Karadiken Köyü’nde ekinleri kontrol etmek için tarlasına giden 50 yaşındaki Adnan Şimşek’e, orman kenarından geçerken bir yabandomuzu saldırdı. Domuzla boğuşarak mücadele eden Şimşek elinden yaralanırken, bir meşe ağacına çıkarak kurtulmayı başardı.

            Yaralı olarak, köy muhtarı tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şimşek tedavi altına alındı.Şimşek’e kuduz ve tetanoz aşısı da yapıldığı öğrenildi.

Bu arada, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilen çiftçi Şimşek, yaşadığı olayı Karadiken Köyü’ndeki evinde Beyşehir Göl muhabirine anlatırken olay sonrası  adeta ecel terleri döktüğünü söyledi.

            Tarla dönüşü orman kenarından geçerken yaralı olduğunu sandığı bir yaban domuzuyla aniden yolda karşılaştığını belirten Şimşek, “Domuzdan zaten çok korkardım, karşıma çıkınca ittirmek isterken elim ağzına gitti. Domuzla büyük bir mücadeleye giriştik. Ancak, yol kenarındaki bir meşe ağacına tutunarak elinden kurtuldum. Köylüler, ‘saldırgan domuz erkek olsaydı, her tarafını bıçak gibi keser  dikiş tutmaz, seni öldürürdü. ’ dediler. Dişi bir domuz olması ve ağaç sayesinde elinden kurtuldum. Verilmiş sadakam olduğunu düşünüyorum.”dedi. Şimşek, Karadiken Köyü’nde kendi başına gelen olayın daha önce de birçok kişinin başına geldiğini belirterek, yerleşim biriminde en büyük korkularının karşılarına her an çıkması muhtemel yaban domuzları olduğunu söyledi. Şimşek, kendisine saldıran yabandomuzunun daha sonra avcılar tarafından vurulduğu haberinin geldiğini de sözlerine ekledi.  (Ali Rıza Önses/ÖZEL HABER)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL