ResimLink - Resim Yükle
Arşiv

Eksoz Gazından Zehirlenen 2 Kişi Hayatını Kaybetti

         BEYŞEHİR-Başgöze Mahallesi’nde Yusuf Ceran , arkadaşı Salin Tosun  ile iki katlı ahşap evinin altındaki tünel şeklinde mağaraya dolan suları tahliye etmek için iki su motoruyla mağaraya..

Eksoz Gazından Zehirlenen 2 Kişi Hayatını Kaybetti

         BEYŞEHİR-Başgöze Mahallesi’nde Yusuf Ceran , arkadaşı Salin Tosun  ile iki katlı ahşap evinin altındaki tünel şeklinde mağaraya dolan suları tahliye etmek için iki su motoruyla mağaraya girdi.
        Yakınları Ceran ve Tosun’dan haber alamayınca jandarma ve itfaiyeye haberdi. Mahalleden Mustafa Çakır ve 112 Acil Servis görevlisi, Ceran ve Tosun’u bulmak için mağaraya indi.
        Yoğun karbon monoksit gazı altında cansız bedenlerine ulaşılan 2 kişiden birinin cesedi, uzun uğraşlar sonunda mağaradan çıkarıldı. Bu sırada, gazdan etkilenen Mustafa Çakır ve 112 Acil Servis görevlisine olay yerinde bekleyen ambulanslarda müdahale edildi. Mustafa Çakır, daha sonra Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
        Diğer ceset ise oksijen maskesi takarak mağaraya giren jandarma ve itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı. Yusuf Ceran ve Salih Tosun’un yakınları, cesetler çıkarılırken olay yerinde gözyaşı döktü. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL